Mijn Ex Heeft Mijn Spullen, Wat Nu?

Mijn ex heeft mijn spullen! Indien dit gezegd wordt, is er helaas geen sprake van een fijne situatie. Als een relatie overgaat, komen hier naast alle gevoelens en emoties ook een aantal praktische zaken kijken die geregeld zullen moeten worden. Zijn jullie getrouwd dan zal de scheiding in gang gezet moeten worden.

Afhankelijk van op welke voorwaarden jullie getrouwd zijn, zal alles verdeeld worden. Maar wat nou als er verder niets op papier is vastgelegd en jullie samenwoonden in het huis van je ex partner? Dan is de kans reëel dat jij eruit wordt gezet. En als jullie niet als vrienden uit elkaar kunnen gaan, kan het zelfs nog zo zijn dat je ex je gaat treiteren door je je spullen niet terug te geven.

Mijn ex heeft mijn spullen, wat nu?

Wat kun je doen als je ex je jou spullen heeft niet terug wilt geven? Als er niets op papier geregeld is, heb je eigenlijk geen poot om op te staan en zul je het toch echt met je ex moeten proberen te regelen. Als er echt geen goed gesprek tussen jullie mogen is en jullie er samen niet uitkomen, kan misschien een gezamenlijke vriend voor jullie bemiddelen.

Want er moet natuurlijk wel een oplossing komen. Mijn ex heeft mijn spullen is niet fijn om te moeten zeggen, maar je ex zal er zich vast ook niet prettig bij voelen dat het op deze manier moet. Hoe boos je ook op elkaar bent misschien op dit moment, er is een moment geweest dat jullie gelukkig waren samen.

Dat jullie samen oud wilden worden. Met andere woorden, er zijn ook zeker dingen die jullie leuk aan elkaar vinden of vonden en dit kan toch niet ineens allemaal weg zijn. Zoals gezegd, is er misschien een derde partij nodig om tussen jullie te bemiddelen en te zorgen dat je je spullen uiteindelijk wel allemaal terugkrijgt.

Mijn ex heeft mijn spullen, maar ik wil eigenlijk mijn ex terug

Als de grootste boosheid gezakt is, kan het zijn dat je gevoelens voor je ex juist weer terugkomen. Dat je dus niet meer zegt: mijn ex heeft mijn spullen en die wil ik terug, maar dat je je juist je ex terug wilt. Dan is er natuurlijk een hele andere aanpak nodig en zul je alles op alles moeten zetten om je ex voor je terug te winnen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG