• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Ex Is Zwanger! Tips Om Haar Terug Te Winnen…

Je bent in de wolken van verliefdheid en wil nooit meer weg bij degene die op dit moment jouw ex is. Toch is er een situatie geweest die ervoor heeft gezorgd dat jullie uit elkaar zijn gegaan. Natuurlijk is dit voor jullie beide niet makkelijk. Jullie hebben beide liefdesverdriet en willen eigenlijk weer dat de relatie gaat werken. Maar hoe doe je dit precies? En wat is jouw rol hierin?

Mijn ex is zwanger

Bij liefde is seks één van de belangrijkste dingen die ervoor zorgt dat jullie je verbonden voelen met elkaar. Daarbij is seks zeer rustgevend en zorgt het voor een goede band tussen twee mensen. Het zorgt ervoor dat jullie aan elkaar laten zien dat jullie van elkaar houden. Maar nu is er iets anders gebeurd wat misschien niet helemaal de bedoeling was. Denk jij nu ook: hulp mijn ex is zwanger, wat moet ik doen? Dan is dat een hele logische vraag.

Het is natuurlijk het beste voor een kind om op te groeien in een gezin waar de moeder en vader beide gelukkig zijn. Dit zal namelijk erg veel effect hebben op het kind. Maar nu je ex zwanger is wil jij je ex natuurlijk terug. Je wilt zorgen voor je kind en wilt dat je kind alle liefde van de wereld krijgt. Daarom is het voor jou tijd om je ex terug te winnen!

Je ex terugwinnen

Bel je ex eens op om te praten over de situatie. Je ex is tenslotte zwanger en hormonen kunnen een grote rol spelen. Hierdoor kan het zijn dat je ex misschien veel emotioneler is dan anders. Je ex heeft jouw steun echt nodig nu ze zwanger is en daar kan jij voor zorgen.

Spreek eens af met je ex om te praten over jullie en natuurlijk over het kind. Is je ex van plan om het kind alleen op te voeden? Of wil je ex jou net zo graag terug als jij haar? Zo krijg je in ieder geval duidelijkheid over de situatie en kun je nadenken over eventuele andere stappen die je moet ondernemen. Eerst moet je er zeker van zijn wat je ex nou precies wil.

Neem je ex eens mee ergens naar toe. Naar een leuk restaurant of iets waar jullie al eerder zijn geweest. Zo kun je herinneringen herleven en zal je ex zien hoe leuk ze het heeft gehad met jou. Wees erg lief voor je ex en laat je van je leukste kant zien. Praat niet steeds over haar zwangerschap maar zorg gewoon voor een leuke dag. Zo is ze ook afgeleid.

Hulp

Als je nog meer hulp nodig hebt om je ex terug te krijgen zodat jullie straks een leuk gezin hebben, is het verstandig om een relatiecoach in te schakelen. Michelle vd Berghe is relatiecoach en heeft al erg veel mensen geholpen met liefdesverdriet en het terugkrijgen van hun ex. Zij kan jou ook helpen. Je kunt ook gemakkelijk haar boek bestellen

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG