10

Mijn Ex Mist Me Niet – Hier Dé Oplossing!

Daar sta je dan. Net een knallende ruzie gehad met je vriend of vriendin en nu is het voorbij. De sleur zat er in of er was nog weinig begrip voor elkaar over. Ieder gaat zijn eigen weg. Misschien vond je het eerst nog niet erg, maar nu begint het aan je te knagen. Je ex was toch wel leuk. Misschien was het allemaal zo erg nog niet. Ik hou best nog wel veel mijn ex. Eigenlijk zou ik hem of haar heel graag terug willen in mijn leven.

Je hebt spijt van deze beslissing en je doet een poging om weer bij elkaar te komen. Je belt op of je spreekt met elkaar af en dan kom je erachter dat hij of zij helemaal geen belang meer heeft bij een relatie. Auw! Die komt hard aan. Is dit nou de persoon waar je al die tijd mee samen was? Was de liefde dan helemaal niks waard? Mijn ex mist me niet!

Mijn ex mist me niet en nu?

Grote kans dat je nu in je slachtofferrol kruipt. Ook wel logisch, want van liefdesverdriet kan je letterlijk ziek worden. De gedachte dat jij je ex wél mist maar andersom niet,  is letterlijk hartverscheurend. Niet voor niets is er de term ‘gebroken hart’. Jij wil je ex terug in je leven en je ex rent er keihard voor weg. Iets heeft hem of haar de stuipen op het lijf gejaagd.

Door nu achter je ex aan te rennen, zal deze nog harder wegrennen. Je begint misschien op een stalker te lijken of je trekt je helemaal terug in je eigen wereld. Een combinatie van beiden is ook niet ongewoon. Hoewel je nooit de garantie hebt dat je ex weer bij je terugkomt, zijn er wel tactieken die je in kan zetten. Het zal je verbazen dat dit vaak manieren zijn die totaal het tegenovergestelde zijn van je huidige gedrag.

Verandering

Je gaat er nu voor zorgen dat je ex je juist wel gaat missen! Ja, dat kan! Het gaat je wel wat moeite kosten en vereist een totaal andere aanpak dan waar je tot nu toe geneigd was. Natuurlijk heb je in de liefde nooit garantie, maar ook dan zal je veel aan deze tips hebben om door een moeilijke periode te komen.

Wat zijn de tips?

1. Stop met een slachtoffer te zijn! Dit gedrag zal absoluut niet aantrekkelijk overkomen voor je ex. Sterker nog, het zal je ex juist herinneren aan de minpunten van de relatie.

2. Blijf relaxed! Deze uitstraling komt veel beter over op je ex en is ook gezonder voor jezelf.

3. Houdt op met stalken! Controleer niet steeds Facebook op nieuwe liefdes en stuur niet de hele dag sms’jes of emails. Dit gaat zeker weten irriteren en dat is nou juist wat je niet wil.

4. Ga erop uit! Binnen blijven zitten los je niks mee op. Lekker met je vrienden op pad zorgt voor meer plezier en beter gevoel. Dit straal je dan ook uit naar de buitenwereld. Je laat hiermee zien dat het niet het einde van de wereld is. Vaak is dat ook de trigger voor een ex om je weer interessant te vinden.

Vergeet niet, de beste wraak op je ex is door gelukkig te zijn!

Klik hier om een reactie achter te laten 10 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG