Mijn Ex Probeert Me Jaloers Te Maken… Wat Nu?

Mijn ex Jeroen…

Jeroen, hij was de jongen waar ik 3 jaar een perfecte relatie mee had, tot ik verliefd werd op een ander. Ik weet niet hoe dit kon gebeuren. Jeroen en ik hadden een perfecte relatie, en zeker een goed seksleven. Toch kwam daar iemand anders in mijn leven wandelen, zijn naam is Thijs. Ik wilde niet verliefd worden op iemand anders, maar het gebeurde gewoon. Ik ging naar Jeroen om hem te vertellen over Thijs, 15 minuten later stond ik buiten. Jeroen en ik waren niet langer een stel. Op dat punt wist ik nog niet dat mijn ex me jaloers wilde gaan maken.

“De ‘jaloersmakende sms’jes’ van mijn ex”

Een paar dagen later ontving ik meerdere sms’jes van Jeroen, waarin stond dat hij me terug wilde, ik dacht dat negeren het beste was, dus dat deed ik. Na een week of twee, werden de sms’jes steeds anders. Hij zei dat hij een vriendin had, Joyce, en dat hij nog nooit zo’n goede seks heeft gehad.

Ik dacht dat dit me niks zou doen, maar toch voelde ik een steek van jaloezie. Maar ook vond ik het vreemd dat hij dit mij vertelde, via een sms. Hier wist ik het: mijn ex probeert me jaloers te maken. Ach ja dacht ik, laat ik maar lekker genieten van mijn mooie tijd met Thijs.

Van kwaad tot erger

Het ging uit tussen Jeroen en Joyce, Gelukkig dacht ik, niet meer elke dag zo’n foto of een berichtje op Facebook, waar Jeroen vertelde hoe geweldig zijn Joyce was. Maar vanaf toen werd het erger. Jeroen ging daten met mijn jongere zusje. Wat een hel was dat, elke week je ex in je huis hebben. Het viel ook wel een beetje op dat Jeroen haar net ging zoenen als ik langs kwam lopen.

Ugh wat had ik hier een hekel aan. Al helemaal toen ze een relatie kregen en Jeroen regelmatig met ons at ‘s avonds. Ik legde mijn zusje uit dat het nogal gevoelig ligt tussen mij en hem en ik vroeg haar of ze hem misschien niet meer kon uitnodigen voor het eten. Ze vond het belachelijk en trok zich er niks van aan

Inmiddels is het 3 jaar later. Ik en Thijs zijn verloofd, hij bleek echt de ware te zijn voor mij. Tussen mijn zusje en Jeroen is het niet veel geworden. Jeroen heeft toegegeven dat hij alleen een relatie met haar begonnen was zodat hij bij mij in de buurt was.

Mijn zusje was er kapot van. Maar nu heeft ze gelukkig ook een leuke oprechte man gevonden. Van Jeroen heb ik niet veel meer gehoord. Na zijn break-up met mijn zusje heeft hij niks meer van zich laten horen, gelukkig. Ik heb zijn nummer verwijderd, en hem verwijderd op alle social media. En de rust is wedergekeerd in mijn leven, nu mijn ex me niet meer jaloers maakt.

Kus

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG