JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Je grote liefde heeft jullie relatie verbroken. Terwijl jij er alles aan probeerde te doen om jullie relatie te redden. Je ging smeken, huilen en schreeuwen om je ex weer terug te krijgen. Toch wilde je ex er niets van weten. Je bent wanhopig en weet niet meer wat je eraan moet doen. Het enige wat je nog kan is huilend thuis zitten.

Mensen om je heen proberen je te troosten, maar de woorden dringen niet tot je door. Hoe weten zij nou hoe jij je voelt? Je voelt je naar omdat je ex nergens op reageert. Gelukkig is er een manier om je ex weer terug te krijgen! Veel mensen zijn jou voorgegaan en hebben met succes hun ex weer teruggewonnen.

Stop met stalken

Neem een paar dagen de tijd om tot rust te komen. Het smeken, huilen en schreeuwen werkt niet in jouw voordeel. Hierdoor gaat je ex alleen maar denken dat hij of zij er goed aan heeft gedaan om het uit te maken. Vraag of een vriend of vriendin langs wil komen die jou kan afleiden. Zorg ervoor dat je jouw telefoon aan hem of haar geeft. Het is de bedoeling dat je niet meer in de verleiding komt om constant contact op te nemen met je ex.

Dit is de reden waarom je ex niet meer reageert. Je ex had genoeg van jullie relatie en kon het niet meer aan. Dit is een situatie waarin je iemand helemaal de ruimte moet geven. Door je ex ruimte te geven, geef je je ex ook de kans om jou te missen. Dit is nodig, omdat dat de enige manier is om je ex weer terug te krijgen. Wacht dus een tijdje met contact opnemen. Zorg er in de tussentijd voor dat je goed voor jezelf zorgt.

Neem tijdens deze relatiebreuk de tijd om aan jezelf te werken. Op dit moment zie je breuk als iets negatiefs, terwijl je deze situatie ook kan ombuigen in een positieve ervaring. Door jezelf sterker te maken krijg je een beter zelfbeeld. Ben je gewend om altijd activiteiten te ondernemen met je partner? Ga er dan eens in je eentje op uit.

Door alleen al een half uurtje buiten te wandelen, maak je al genoeg mooie dingen mee. Kijk naar de natuur, en denk aan alles waar je eigenlijk heel blij om moet zijn. Zoek op internet naar lekkere en gezonde recepten. Dit is namelijk een goede tijd om aan je gezondheid te werken. Een gezond mens, voelt zich ook gelukkiger.

Doordat je merkt dat het eigenlijk helemaal niet zo erg is om alleen te zijn, word je minder afhankelijk. Dit is iets wat je ex verleidelijk vindt. Je bent niet langer afhankelijk van je ex en je geeft je ex de vrijheid die nodig is.

Heb je het gevoel dat je je emoties onder controle hebt? Neem dan weer contact op met je ex. Doe dit nonchalant en geef je ex de tijd om erop te reageren.

Meer tips om je ex terug te winnen!

Wil je een compleet overzicht over hoe je je ex moet terugwinnen? Neem dan eens een kijkje in het liefdesverdrietacademie van relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Marjolein vd Berghe) en laat je inspireren door haar fantastische producten om je ex terug te winnen. Reeds duizenden personen zijn je voorgegaan!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl