Ex terugwinnen mogelijk? Doe de 19 sec. test hier >>>Klik Hier

Liefdesverdriet is iets wat velen al eens hebben meegemaakt, maar liever niet nog eens meemaken. Je bent een geliefde verloren, en dat doet enorm veel pijn. Je voelt je alleen, ook al zijn er mensen om je heen en je voelt je nutteloos ook al ben je dat niet.

Het enige dat jij wil, is weer samen zijn met je ex. De dingen doen die jullie altijd samen deden. Waarschijnlijk mis je je ex op veel verschillende momenten. Het samen ontbijten of samen tv kijken op de bank doe je nu niet meer. Dit doe je nu alleen, waardoor je je ex steeds meer mist.

Mijn ex terug krijgen

Wees niet getreurd, want er is echt een grote kans dat je je ex weer kunt terugkrijgen, maar je moet wel je best gaan doen. Het is niet gemakkelijk en dat zul je ook gaan merken. Misschien krijgen jullie wel ruzie, maar je moet het toch proberen om te zien hoe het gaat verlopen.

Niet geschoten is altijd mis, dus ga ervoor als je zeker weet dat je je ex weer terug wilt en als je zeker weet dat jullie bij elkaar horen!

Ten eerste moet je een tijdje overal afstand van nemen. Niet alleen van je ex, maar ook van alle rituelen en alle spullen die te maken hebben met je ex. Ben je gewend om met je ex te ontbijten? Doe dan eens wat anders op dat tijdstip.

Ontbijt op een andere plek in het huis of ga eerst een stukje wandelen. Dit zorgt ervoor dat het ritueel doorbroken wordt en je even wat minder aan je ex denkt. Ook de foto’s weghalen is belangrijk, want dit zorgt er ook voor dat je telkens aan je ex moet denken. Je hoeft ze heus niet weg te gooien. Doe ze in een doos en zet deze doos even in de kelder bijvoorbeeld.

Ontvang De Gratis Training

Als je die afstand hebt genomen en tijd hebt gehad voor jezelf, kan je weer proberen om contact te leggen met je ex. Bedenk zelf hoe je dit wil doen, maar het is onverstandig om je ex lastig te vallen op het werk bijvoorbeeld.

Daarom is het geschikter om te kiezen voor een e-mail, smsje of door even te bellen. Je ex kan er dan altijd voor kiezen om niet te reageren, en je weet meteen waar je aan toe bent. Stukken handiger dan ongemakkelijk worden weggestuurd!

Het boek dat iedereen kan helpen

Relatiecoach Michelle vd Berghe is gespecialiseerd in het terugwinnen van ex partners. Zij kan je uiteraard ook helpen. Ten eerste met het overwinnen van je liefdesverdriet en het verwerken hiervan. Vervolgens kan je met haar geweldige tips aan de slag. Zij heeft namelijk een boek geschreven waarin je precies gaat leren hoe je je ex kunt terug krijgen.

Stap voor stap leer je dit en als je je ex eenmaal terug hebt, moet je natuurlijk ook de relatie goed (onder)houden. Ook dat kun je leren in dit boek! Er zijn al veel mensen die dankzij dit boek weer gelukkig bij elkaar zijn.

Lees ook dit artikel nog: hoe krijg ik mijn ex terug – de belemmeringsfactoren die mij in de weg staan en zelf creëer.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties