MIJN EX TERUGWINNEN – De 4 Stappen Die Je Terug Bij Je Ex Brengen!

Mijn ex terugwinnen, een moeilijke taak of niet? Na een ruzie in een relatie bestaat de kans dat je snel uit elkaar gaat. De relatie lukte niet meer en jullie kwamen er niet meer uit bij een fikse ruzie. Jullie beslissen om de relatie te stoppen en na een tijdje krijg je daar spijt van. Het is jammer dat het zo gelopen is en nu vraag je jezelf de hele tijd af “hoe mijn ex terugwinnen”?

Het zal geen gemakkelijke opgave worden om je ex terug verliefd te laten worden op je maar het is geen onmogelijke opgave. Je kan een paar pogingen doen en wie weet dansen jullie binnenkort weer samen de pannen van het dak.

Mijn Ex Terugwinnen – Stap nummer één, laat elkaar voor een tijdje gerust

De eerste stap is dat je elkaar gerust moet laten. Probeer elkaar te mijden voor een tijdje want misschien moet je ex nadenken over duizend en één dingen. Dat nadenken kan niet goed als je je ex de hele tijd lastigvalt via internet of via de telefoon.

Laat elkaar gerust en profiteer nu van je vrijheid. Ga even weg voor een weekend of misschien wat langer en feest gerust tot een uur in de morgen. Neem een paar vrienden mee en laat de wijn en de drank maar vloeien van de trap. Lach veel want zo alleen kun je afstand houden van je ex.

Stap nummer twee, begin rustig aan een nieuwe afspraak

Ben je zover dat je ex of jezelf eindelijk terug naar elkaar kunnen gaan dan kun je kiezen om een leuke verassing voor haar mee te nemen. Jonge stellen bijvoorbeeld gaan dan samen een dagje naar de kermis en als jongen kun je dan een grote beer voor haar schieten waarop staat “I love you’’. Je ex zal dan zo in de wolken zijn dat er snel een gesprekje van gaat komen.

Als je dan een afspraak hebt, wees dan rustig en durf je fouten ook uit te spreken. Wees niet bang dat je ex snel zal gaan schelden alleen al omdat ze vindt dat je ongelijk hebt. Ga dan ook niet direct schelden anders kun je de verzoening wel vergeten. Hoe kun je het beste je ex terugwinnen? Door even na te denken wat ze graag had en wat ze graag deed, je kunt daarin op inspelen, dan heb je al een streepje voor.

Stap nummer drie, regel een romantische date

Als je ex instemt om ergens af te spreken dan kies je best iets wat je ex echt de max vindt. Opteer iets bijvoorbeeld waar je de allereerste date met je ex hebt doorgebracht. Ze zal dit charmant vinden en misschien groeit dat terug waar zij op gevallen is. Je moet een speciale indruk op haar hebben gemaakt en dat moet je nu gewoon opnieuw doen. Waar je ze ook uitnodigt, vergeet niet om iets lekkers of om een boeketje bloemen mee te brengen. Dat staat charmant en zo laat je zien wie de gentleman is.

Stap vier, blijf altijd rustig

Een belangrijke stap in order om je ex terug te winnen is om je gevoelens te beheersen. Er is al wat gebeurd tussen jullie anders waren jullie niet uit elkaar gegaan. Het zou best kunnen dat je geëmotioneerd bent maar dat hoeft niet luidop te zijn zodat de hele straat kan meegenieten van jullie verzoening. Blijf gewoon kalm en praat het volledig uit. Pak ondertussen een glaasje wijn of iets sterkers zodat het praten wordt beïnvloed. Terug bij je ex geraken kan soms een lastige opgave zijn maar als het eenmaal is gelukt, besef dan wel dat je de wereld aan je voeten hebt hangen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG