Mijn Ex Twijfelt Tussen Mezelf En Een Ander, Hoe Mijn Ex In Mijn Voordeel Winnen?

Misschien is het tegen verwachting maar het komt niet zo vaak voor dat er abrupt een definitief eind komt aan relaties. Degene die de intentie heeft de relatie te verbreken denkt na over 2 vragen:

a) moet ik deze relatie nog een kans geven of

b) op zoek gaan naar een nieuwe partner?

Het kan zijn dat je ex al de proef op de som heeft genomen en er vandoor is met een nieuwe partner, misschien wel vanuit het idee dat ‘het gras altijd groener is aan de overkant”. Je ex heeft wellicht al ontdekt dat dat niet klopt en loop jij rond in de volle overtuiging dat je relatie nog niet hopeloos is et dat je ex nog van gedachten kan veranderen? Misschien heb je gelijk, maar dan moet je wel in staat kunnen zijn je relatiebreuk op een juiste manier te tackelen.

1 – Gedrag dat je moet vermijden als er een concurrent in beeld is

Laten we eerst nog eens teruggaan naar de vraag welk gedrag gewenst is in het geval dat je ontdekt dat je ex een nieuw avontuurtje is begonnen. Hier is wat wij aanbevelen:

– Stop met boos zijn, schelden of je ex een schuldgevoel aan te praten

– Stop met jaloers gedrag en denigrerende uitlatingen jegens je ex

Raak niet in paniek en ga je ex niet stalken want hij/zij zal er zeker niet door terugkomen

Stop met wraaknemen en onrust zaaien in zijn/haar relatie met die andere partner

– Stop met nieuwsgierigheid en neem ook géén contact op met zijn/haar partner

– Ga vooral niet met je ex naar bed

Natuurlijk weten wij ook wel dat het in de praktijk veel moeilijker is dan in theorie. De gedachte dat je ex in de armen ligt van die ander is altijd een zware beproeving. Zulke gedachten zijn heel lastig in goede banen te leiden en ze zorgen ervoor dat je af en toe zeer geëmotioneerd zult raken.

Heb je dergelijke fouten al begaan dan raden wij je aan ervoor te zorgen dat je ex je vergeet en dit gedurende minstens enkele weken door geheel uit zijn/haar gezichtsveld te verdwijnen, maar vóórdat je dat doet bied je nog wel je excuses aan.

2 – Welk gedrag moet je vertonen opdat je ex aan je denkt

Hopelijk heb je begrepen dat in dergelijke situaties je belangrijkste wapen is om tactisch, begripvol en discreet te zijn. Misschien klinkt het wat paradoxaal, maar als je je kansen wilt verhogen om aantrekkelijker te worden dan zijn/haar nieuwe partner, dan moet je echt een tijdje uit zijn/haar leven verdwijnen et je niet inmengen in het leven dat hij of zij met die ander leidt.

Maar we horen je nu al denken : « ja maar als mijn ex in de armen van die armen ligt, dan zal hij/zij mij makkelijk vergeten ». Wees gerust want dat is geheel niet waar. Integendeel! Juist als je je steeds wilt inmengen in het leven van je ex met die andere partner riskeer je dat hij/zij gaat denken dat de keuze voor die andere partner de juiste was en daarmee riskeer je dus dat je voorgoed uit zijn/haar gedachten verdwijnt.

Als je daarentegen compleet het contact verbreekt, zal je ex zich juist gaan afvragen waarom je niks van je laat horen en hij of zij kan dan niet anders dan aan jou denken, ook al is hij of zij met die ander.

Blijf dus positief: het avontuur dat je ex nu beleeft met die ander gaat wellicht voorbij! Vergeet niet dat jij een voorsprong hebt op die ander : je bent langer met je ex samen geweest dan je ex met die nieuwe partner. Als jij er niet meer bent zal je ex zich eerder de mooie momenten herinneren die jullie samen hadden beleefd.

3 – Efficiënte veroveringstechnieken als je ex een ander heeft

Focus je op de strategie die je wilt volgen! Als je onweerstaanbaar wilt worden in de ogen van je ex als hij of zij weer contact met je opneemt, kun je beter goed voorbereid zijn ! Daarom raden wij je aan om het coachingsprogramma van Michelle Van Den Berghe te volgen. Het is een volledig programma dat een eBook bevat van ruim 160 pagina’s, een werkboek met oefeningen voor reflectie, video’s over allerlei soorten thema’s (er zijn video’s specifiek voor mannen maar ook voor vrouwen), het eBook als audioboek en visualisatie oefeningen. Dit programma omvat alle adviezen om ervoor te zorgen dat je ex spijt krijgt van zijn/haar beslissing!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG