Mijn Ex Verleiden Met Deze Supertips!

Je grote liefde maakt het uit. Je probeert je nog te verzetten door te smeken, maar dat heeft geen enkel effect. Je grote liefde pakt zijn spullen en vertrekt. Jij blijft alleen achter. Je voelt een leegte die je ex achterlaat. Hoe moet je nu verder in je eentje? Vind je ooit nog iemand anders? Gelukkig is dat niet nodig. Er bestaat namelijk een methode om je ex weer voor jezelf terug te winnen. Hoe verleid je je ex?

Knap jezelf eerst op

De leegte die je ex achterlaat is een erg naar gevoel. Je zit huilend op de bank en je weet niet wat je met jezelf aan moet. Bel een paar vrienden om bij uit te huilen. In zo een zware tijd heb je mensen om je heen nodig. Is er niemand bereikbaar? Zet dan de tv aan ter afleiding. De tv vult in ieder geval de stilte in je huis. Zoek naar een paar leuke dvd’s en dwing jezelf hiernaar te kijken.

Je zit op dit moment niet op films te wachten, maar het is beter dan de constante piekergedachten die je in je hoofd hebt. Neem een paar dagen voor jezelf. Huilen mag, maar jezelf verwaarlozen niet. Zorg ervoor dat je blijft eten. Al heb je op dit moment geen trek, probeer eten op automatische piloot naar binnen te werken. Het is niet de bedoeling dat je je straks ook nog lichamelijk zwak voelt. Mentaal heb je al genoeg te verwerken.

Na een paar dagen uit te huilen, moet je de draad weer proberen op te pakken. Houd je aan je dagelijkse verplichtingen. De hele dag thuis zitten is ook niet goed voor je geest. Werk of een opleiding kan veel afleiding bieden.

Heb je moeite met werken? Praat dan met een vertrouwenspersoon. Op dit moment maak je veel mee en heb je tijd nodig om weer in een goed werktempo te komen. Je maakt het voor je eigen gemoedsrust gemakkelijker door iemand over je problemen te vertellen, zodat zij daar rekening mee kunnen houden op je werk.

Verleid je ex!

Nu wordt het tijd jezelf van je beste kant te laten zien! Plan een shopdagje in en doe aankopen waarvan je weet dat je ex ze erg sexy vindt. Wanneer je mooie kleding aanhebt, zit je ook beter in je vel. Wanneer je goed in je vel zit straal je zelfverzekerdheid uit, dat is erg verleidelijk! Lichaamsbeweging zorgt er ook voor dat je beter in je vel gaat zitten. Na een uurtje beweging voel je je gezonder en dat straal je dan ook uit.

Houd je niet van de sportschool? Wandelen in een park is al genoeg om aan de dagelijkse hoeveelheid lichaamsbeweging te komen. Zolang jij je goed over jezelf voelt, straal je dat naar andere mensen uit.

Maak een afspraakje met je ex. Laat zien dat je niet wanhopig thuis zit te verpieteren. Je ontdekt de wereld in je eentje en dat doet jouw ex verlangen naar jou!

Wil je een compleet overzicht waarin staat beschreven hoe jij je ex terug wint? Bestel dan het boek van Michelle vd Berghe waarin je de beste technieken zult ontdekken om je ex terug te winnen! Neem daarvoor een kijkje in haar liefdesverdrietacademie!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG