• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Ex Was De Ware… Leer Hier Je Ex Terugwinnen!

Het ene moment zijn jullie dolgelukkig en het andere moment ziet jouw ex het ineens niet meer zitten. Jij begrijpt er natuurlijk niks van en je wilt het liefste weten wat je fout hebt gedaan. Het is vaak zo dat het niet perse aan jou ligt. Grote kans dat je helemaal niks fout hebt gedaan. Er is misschien iets veranderd in de ogen van jouw ex, maar dat betekent niet dat de relatie niet opnieuw goed kan worden. Geef je hoop niet op maar heb zelfvertrouwen dat het gaat lukken. Jij kan je ex terug krijgen! Jij denkt: Mijn ex is de ware. Die gedachte moet je vasthouden als je je ex weer terug gaat winnen.

Mijn ex is de ware

De eerste tijd zul je waarschijnlijk veel last hebben van liefdesverdriet. Jouw hart voelt alsof het in stukjes gescheurd is en het niet meer heel kan worden. Je voelt je alleen en in de steek gelaten. Je bent verward en hebt nergens zin in. Het is helemaal niet erg om een paar dagen in je bed te blijven liggen. Zorg er wel voor dat je je leven weer op pakt na deze paar dagen en ga hier niet eindeloos mee door.

Jouw ex is dus de ware, en zeker de moeite waard om terug te winnen. Maar hoe doe je dit precies? Welke handelingen voer je uit? Daarbij ga ik jou helpen met een aantal tips!

Tip 1: Laat je ex met rust. Dan bedoel ik niet alleen via de telefoon, maar ook het bespieden op Facebook, Twitter of andere social media moet je niet doen. Het lijkt er misschien wel op dat jouw ex gelukkig is zonder jou. Maar natuurlijk zetten de meeste mensen niet op de social media dat ze liefdesverdriet hebben. Vertrouw dit dus niet volledig. Niet alle emoties worden op de social media gezet.

Tip 2: Bel je ex na een paar weken op. Reageert je ex hier niet op? Dan is het nog te vroeg om weer contact te zoeken. Wacht gerust nog twee weken en kijk of je ex nu wel de telefoon opneemt. De kans is groot dat je ex dit nu wel zal doen. Vraag eens of je ex het leuk vindt om iets af te spreken. Spreek iets af samen maar niet te spectaculair. Gewoon iets gezelligs en leuks waar jullie kunnen praten. Hou het gesprek vriendschappelijk tenzij je ex duidelijk maakt dat je ex toch meer wilt.

Denk je nog steeds: Mijn ex is de ware? En heb je je ex nog niet terug gewonnen? Zoek dan eens hulp bij een relatiecoach zoals Michelle vd Berghe. Zeker weten dat Michelle jou kan helpen om je ex weer te veroveren. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Je hebt gewoon de goede tips nodig, en die kan Michelle jou geven! Je kunt uiteraard ook haar boek lezen. Deze kun je bestellen via haar liefdesverdrietacademie

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG