• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Ex Wil Me Niet Terug. Wat Moet Ik Doen?

Het is altijd pijnlijk als een relatie voorbij is. Het wordt nog pijnlijker als ex wil me niet terug en als jij erachter komt dat de liefde niet meer wederzijds is. Toch zul je dit op een dag moeten accepteren. In de begin periode als je relatie is gestrand is het absoluut niet erg om er mee te zitten. Het is juist goed voor het verwerkingsproces om vooral in het begin al je emoties te uiten.

Al huil je een paar dagen lang iedere dag, wat maakt het uit? Als dit oplucht zul je zien dat je, je al een stuk beter voelt. Het is ook belangrijk om je eigen gevoel goed onder ogen te zien en na te denken over wat je echt belangrijk vind in de liefde en het leven. Als jij er zeker van bent dat jij jouw ex terug wilt maar ex wil me niet terug dan is dit zeer pijnlijk.

Om realistisch te blijven zit er natuurlijk een kans in dat jouw ex jou niet terug wilt. Wanneer dat het geval is, dan is het belangrijk om voor jezelf te kiezen en verder te gaan met je leven en vooral energie te stoppen in de dingen waar jij als mens gelukkig van wordt. In het begin mag je best wel even heel erg verdrietig zijn en je emoties uiten.

Na een tijdje is het wel belangrijk om de draad weer op te pakken en er weer voor te gaan. Je kunt het ook zien als een nieuwe start. Daarnaast is het ook heel belangrijk om altijd het positieve te halen uit iets negatiefs, hoe negatief de situatie ook is. En als je ex je niet terug wilt, kan je het ook zo zien, in het begin is het erg maar achteraf wil jij toch ook geen relatie met iemand die niet helemaal voor jou gaat?

Vergeet vooral niet om er met iemand over te praten en veel leuke dingen te doen met vrienden of familie. Leuke dingen doen lost het probleem natuurlijk niet op maar het is wel afleidend en je zult je daarna gegarandeerd een stuk beter voelen. Het heeft ook absoluut geen zin om eeuwen op je ex te wachten, jouw leven gaat immers ook gewoon verder. Probeer eerst voor jezelf te kiezen voordat je jezelf overgeeft aan een nieuwe relatie.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG