Mijn Ex Wil Me Niet Terug. Wat Moet Ik Doen?

Het is altijd pijnlijk als een relatie voorbij is. Het wordt nog pijnlijker als ex wil me niet terug en als jij erachter komt dat de liefde niet meer wederzijds is. Toch zul je dit op een dag moeten accepteren. In de begin periode als je relatie is gestrand is het absoluut niet erg om er mee te zitten. Het is juist goed voor het verwerkingsproces om vooral in het begin al je emoties te uiten.

Al huil je een paar dagen lang iedere dag, wat maakt het uit? Als dit oplucht zul je zien dat je, je al een stuk beter voelt. Het is ook belangrijk om je eigen gevoel goed onder ogen te zien en na te denken over wat je echt belangrijk vind in de liefde en het leven. Als jij er zeker van bent dat jij jouw ex terug wilt maar ex wil me niet terug dan is dit zeer pijnlijk.

Om realistisch te blijven zit er natuurlijk een kans in dat jouw ex jou niet terug wilt. Wanneer dat het geval is, dan is het belangrijk om voor jezelf te kiezen en verder te gaan met je leven en vooral energie te stoppen in de dingen waar jij als mens gelukkig van wordt. In het begin mag je best wel even heel erg verdrietig zijn en je emoties uiten.

Na een tijdje is het wel belangrijk om de draad weer op te pakken en er weer voor te gaan. Je kunt het ook zien als een nieuwe start. Daarnaast is het ook heel belangrijk om altijd het positieve te halen uit iets negatiefs, hoe negatief de situatie ook is. En als je ex je niet terug wilt, kan je het ook zo zien, in het begin is het erg maar achteraf wil jij toch ook geen relatie met iemand die niet helemaal voor jou gaat?

Vergeet vooral niet om er met iemand over te praten en veel leuke dingen te doen met vrienden of familie. Leuke dingen doen lost het probleem natuurlijk niet op maar het is wel afleidend en je zult je daarna gegarandeerd een stuk beter voelen. Het heeft ook absoluut geen zin om eeuwen op je ex te wachten, jouw leven gaat immers ook gewoon verder. Probeer eerst voor jezelf te kiezen voordat je jezelf overgeeft aan een nieuwe relatie.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG