JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Natuurlijk zijn sprookjes niet zoals het echte leven. Toch had jij het gevoel dat je leefde in een sprookje toen jij en de liefde van jouw leven samen waren. Je voelde je de prinses en hij was de prins op het witte paard. Jullie waren het perfecte stel en onafscheidelijk. De laatste tijd ging het misschien niet altijd even goed, en hierdoor heeft je ex besloten om de relatie te verbreken.

Jij bent hier kapot van, omdat je dacht dat de relatie nog wel te redden was. Je voelt je achtergelaten, alleen en eenzaam. Je bent van binnen ook wel boos dat je ex jou heeft achter gelaten, maar is dat wel redelijk?

Wanneer je ex je niet meer wil zien…

Een vaak voorkomend probleem is dat je ex jou niet meer wil zien. Misschien is dit een bevestiging dat de relatie nu echt voorbij is, maar leg je er niet direct bij neer. Dat jouw ex je niet wil zien betekent niet dat je echt geen kans meer hebt. Het kan ook goed zijn dat je ex het zo moeilijk heeft dat je ex het simpelweg niet aan kan om jou nu te zien. Grote kans dat dit maar tijdelijk is.

Leg je er bij neer dat je geen relatie meer hebt. Het is niet de bedoeling dat je verdrinkt in je verdriet. Ga leuke dingen doen om jezelf op te vrolijken en leg je er bij neer dat je ex jou nu even niet wil zien. Het is niet het einde van de wereld en zal jullie juist alleen maar goed doen.

Op deze manier is de kans namelijk groot dat je ex door heeft dat je ex jou mist. Jij mist je ex natuurlijk ook waardoor jullie misschien wel weer bij elkaar komen. Je zult zelf merken dat je ex jou mist. Als je ex jou echt mist zal je ex wel weer contact met jou opnemen. Dit kan best een tijdje duren dus wees geduldig. Jouw geduld zal beloond worden. Zoek dus zelf nog geen contact met je ex de komende tijd. Je hebt meer kans dat dit slecht uitpakt, dan dat het goed uitpakt.

Na een tijdje zal er wel weer contact zijn. Is het niet van jouw kant, dan is het wel door jouw ex. Jullie spreken elkaar weer en zullen hier beide blij van worden.

Als jij nog meer tips wilt om je ex weer terug te winnen kun je gemakkelijk het boek en/of het coachingsprogramma van relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) bestellen. Zij kan jou helpen om je ex weer terug te krijgen.

Al meer dan duizend mensen hebben dankzij Marjolein hun ex weer terug. Dus ook als je ex jou niet meer wil zien is het mogelijk dat Marjolein  jou zal helpen. Je kunt dit boek / coachingsprogramma via het liefdesverdrietacademie bestellen.

Hierin staan allerlei handige tips. Ook staan hierin allerlei handelingen die je kunt uitvoeren om je ex weer voor jou te winnen. Het is niet makkelijk, maar altijd het proberen waard!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl