Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Ex Wil Rust – Hoe Reageer Ik?

Mijn ex wil rust

Je zegt mijn ex wil rust. Het is dan ook belangrijk dat je die wens om rust respecteert. Het is niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor je ex.

Je hebt ongetwijfeld gemerkt dat ik een tijdje uit de running was en dat er geen nieuwe video’s verschenen. Maar daar heb ik wel een hele goede reden voor, want ik ben in de afgelopen 2 maanden heel erg druk geweest met het afschrijven van mijn nieuwe boek.

Als het goed is zie je in de video mijn nieuwe boek, getiteld ‘Genees je gebroken hart in 15 stappen’ (Let op: inmiddels sinds 2021 is er al een nieuwe versie uit)

Ik ben zelf heel tevreden over het resultaat en je mag best weten dat ik er ook heel trots op ben. Ik heb het boek door een paar goede vrienden en familieleden laten lezen en iedereen vindt het een topboek. Dus voor alle mensen die maar niet af kunnen komen van het ellendige gevoel van liefdesverdriet.nl en daarin blijven hangen en niet weten hoe ze hun liefdesverdriet kunnen verwerken, raad ik aan om dit prachtige boek te lezen. En als je het dan gelezen hebt dan zou ik het zeer op prijs stellen als je daar je mening over zou willen geven.

In onderstaande video (en artikel) vertel ik wat over het boek en leg ik uitwat je precies moet doen mocht je ex "rust" willen!

Maar genoeg nu over het boek. Hieronder zie je overigens de nieuwe versie. Als je erop klikt vind je alle informatie op een aparte pagina.

Hoe reageer ik als mijn ex rust wil

Vandaag heb ik bovenstaande video gemaakt met als titel ‘mijn ex wil rust'. Hoe moet ik reageren’. Het is  een vraag die zeer veel voorkomt op Liefdesverdriet.nl. Ik hoop dan ook dat je in deze video wat bruikbare tips zult vinden. Maar blijf hiervoor wel goed kijken tot het eind!

Zoals ik net al zei, de vraag die ons heel vaak wordt gesteld is wat te doen als je ex zegt rust te willen. Je weet je geen raad met je tijd. Om te beginnen... neem geen afwachtende houding aan. Je ex wil tijd maar ga in die tijd niet zitten wachten totdat je ex voldoende tijd heeft gehad.

Doe in deze periode alsof je vrijgezel bent. In de dingen die je nu doet en niet doet zal je ongetwijfeld in je achterhoofd meenemen of je ex het wel op prijs zal stellen wat je doet. Stel dat je ex het niet leuk vindt als je met bepaalde vrienden omgaat om welke reden dan ook en hier is in het verleden ook eens over gesproken. Dan zal je nu, omdat je die rustafspraak hebt en alles heel gevoelig ligt nog steeds afstand houden van die vrienden. Waardoor jij nu niet doet wat jij eigenlijk wilt.

Die wachtstand is voor jouzelf niet goed en voor het mogelijke herstel van jouw relatie ook niet. Je gaat hier uiteindelijk onzeker van worden dat het allemaal zo lang duurt, dat op je ex projecteren en dan kan ik je het einde ook vertellen. Dan heb je namelijk een paar weken of misschien wel maanden vergooit voor jezelf.

De rust die je ex vraagt is goed voor jou om te kunnen groeien

Haal jezelf dus uit deze afhankelijke positie door met je ex te praten en aan te geven dat je je ex alle ruimte wilt geven die hij of zij nodig heeft. Dat je dus niet op je ex gaat zitten wachten en dat je verder gaat met je leven. Laat blijken dat de deur nog steeds open staat maar dat het aan je ex is om weer contact met je op te nemen. En er is ook een kans dat op het moment als jouw ex weer aan je deur klopt, jouw deur inmiddels gesloten blijkt. Maar dat is een consequentie die je ex neemt door die afstand tussen jullie te vragen.

Vervolgens blijkt dat wanneer je uit die wachtstand en afhankelijkheid bent, er ruimte ontstaat om te doen wat jij graag wilt. Je zal meer open staan voor andere mensen en dan komt er langzaamaan weer vanzelf meer tijdbesteding op jouw pad. Je zal minder met je ex bezig zijn en meer met jezelf.

Iets wat je echt absoluut moet doen!! Het heeft twee voordelen; jouw leven en dus tijdbesteding, wordt weer leuker en doordat jij niet beschikbaar in een hoekje zit te wachten, word je 100x aantrekkelijker voor je ex. Zo niet, dan is het duidelijk maar heb jij in ieder geval je eigen leven zonder je ex opgepakt en zul je alleen daarom al veel trotser en zelfverzekerder kunnen zijn.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG