Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Ex Wil Vrienden Blijven – Hier Dé Oplossing!

Natuurlijk doet het pijn als je ex heeft besloten dat het tijd was om de relatie tot een einde te brengen. Je staat hiervan versteld en had misschien helemaal niks door. Maar het is niet zo dat je ex dit binnen een dag heeft besloten. Je ex dacht er blijkbaar al wat langer over na, en jij hebt niks gemerkt. Dat doet pijn, en dat is heel begrijpelijk. Je piekert waarschijnlijk enorm omdat je niet snapt waarom de relatie nou precies tot een einde is gekomen. Je weet even niet wat je moet doen en je gaat kapot van het verdriet.

Mijn ex wil vrienden blijven

Jij wil niets liever dan je ex terug krijgen. Maar je ex heeft tegen je gezegd dat je ex vrienden met jou wil blijven. Begrijpelijk dat jij hiermee niet kunt leven. Je kunt niet met iemand omgaan waar jij nog verliefd op bent, terwijl de ander gewoon vrienden wil zijn. Dat maakt de situatie nog lastiger, waardoor jij natuurlijk bang bent dat het nooit meer zo zal worden als vroeger.

Dat kan wél! Als jij je best doet is de kans op slagen groot. Bedenk wel dat dit niet zomaar zal gaan. Je ex liep dus al langer rond met dit probleem en wil nu alleen nog maar vrienden zijn. Het is in ieder geval belangrijk dat jij tegen je ex zegt dat je de eerste paar weken geen contact wil. Begrijpelijk en een goed plan. Als jij en je ex nog veel contact hebben zal je je alleen maar rotter gaan voelen. Je ex behandelt jou als slechts een vriend, terwijl jij veel meer wil zijn dan dat.

Je ex wilt vrienden blijven maar dat wil jij dus niet? Daarom is het tijd om aan de slag te gaan! Als je een aantal weken rust hebt gehad van je ex is het tijd om eens te kijken naar de situatie. Weet je zelf waarom de relatie verbroken is? Je kunt eens afwachten of je ex contact op zoekt met jou. Als je ex zegt vrienden te willen blijven is deze kans groot. Als je eenmaal contact hebt kunnen jullie samen iets gaan doen.

Maak duidelijk dat jij meer wilt dan vrienden zijn, maar dring je niet teveel op. Subtiel flirten is een goed idee. Trek je mooiste kleren aan maar laat het niet lijken op een echte date, want zo ziet je ex het niet. Wees lief, charmant en betrouwbaar voor je ex. Uiteindelijk zal je ex ook zien wat je ex eigenlijk heeft laten lopen. De vlam zal weer opnieuw komen!

De oplossing om je ex terug te winnen:

Je kunt ook het boek en/of het coachingsprogramma van Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe bestellen. Deze is verkrijgbaar in de liefdesverdrietacademie. Hierin leer jij hoe je moet handelen als jij je ex terug wilt winnen. Jouw ex wil vrienden blijven, maar dit is niet wat je wil. Daarom kun jij deze tips goed gebruiken en hiermee je ex weer terug winnen. Bestel het boek snel!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG