Mijn Ex Zegt Dat Het Nooit Meer Goed Komt – Wat Te Doen?

Mijn ex zegt dat het nooit meer goed komt. Wat nu?

Jammer maar helaas, na een liefdevolle periode heeft je ex het uitgemaakt. En jij blijft uiteraard achter met liefdesverdriet. Je voelt je slecht, je kunt je niet meer concentreren op het werk of op school. Je hebt geen trek meer, in het weekend sluit jij je liever op of je probeert juist heel vaak uit te gaan in de hoop je ex zo jaloers te maken en dat je ex zo tot inkeer komt.

Maar helaas pindakaas. Je ex zegt tegen jou dat het nooit meer goed komt. Ongeacht wat je doet en ongeacht welke pogingen je onderneemt om terug bij je ex te komen. Je hebt nu 2 opties. Of je accepteert de situatie en je gaat door met je leven of je gaat proberen om je ex terug te winnen.

Wil je je ex wel daadwerkelijk terug?

Ik stel deze vraag omdat iedereen die kampt met liefdesverdriet in het begin zijn of haar ex wel terug wilt. Je kunt nu immers niet rationeel rederen. Maar hoe cliché het volgende ook mag klinken: tijd heelt alle wonden.

Ook ik was vroeger slachtoffer van ernstig liefdesverdriet. En telkens iemand tegen me zei dat tijd alle wonden ging helen had ik er totaal geen boodschap aan. Maar toch is het écht zo!

Neem even een rustpauze voor jezelf en zorg ervoor dat je terug in een neutrale state of mind komt. Als je na deze rustperiode rationeel (en dus niet emotioneel) kunt nadenken en je nog steeds de conclusie trekt dat je terug bij je ex wilt komen, dan moet je ervoor gaan!

Mijn ex zegt dat het nooit meer goed komt. Wat zijn de beste tips om mijn ex terug te winnen?

Onze 10 gouden tips

In onderstaande video geeft topcoach Michelle vd Berghe 10 gouden tips om je ex terug te winnen. Deze tips hebben al reeds voor duizenden personen geholpen & de kans dat ook jij geholpen kan worden, is bijzonder groot! Klik op op play om de video te bekijken!

Video mijn ex zegt dat het nooit meer goed komt – de 10 gouden tips wat te doen

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG