Mijn Ex Zit Met Een Depressie – Wat Te Doen?

Er kunnen vele oorzaken zijn waarom relaties spaak lopen. Soms is de koek gewoon op, misschien is er wel een ander in het spel, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat er factoren meespelen waar de ander niet (meer) mee om kan gaan. Stel je voor dat je een ex met een depressie hebt en dat dit de reden is dat het fout is gelopen tussen jullie.

Een ex met een depressie

Een depressie heeft natuurlijk een enorme invloed op je relatie. Zowel voor degene die een depressie heeft als voor zijn of haar partner. Een depressie is niet zomaar iets en zal dus ook niet zomaar overgaan. Voor degene die de depressie heeft, is het natuurlijk zwaar en moeilijk maar voor een eventuele partner ook. Het kan zijn dat een partner hier niet mee om kan gaan en besluit de relatie te verbreken.

Hoe omgaan met een ex met een depressie

Als je een ex met een depressie hebt en dat de reden is dat jullie relatie is verbroken, wil dit natuurlijk niet zeggen dat je gevoel dan ook over is. Het zou ook kunnen dat je je ex zo ontzettend gaat missen dat je hem of haar eigenlijk terug wil. Als dit zo is, is het belangrijk dat je geen dingen door elkaar gaat halen. Je zult je ex met depressie willen helpen en je wilt je relatie met hem of haar terugkrijgen. Omdat dit twee verschillende dingen zijn, zul je deze ook allebei anders aan moeten pakken. Het kan zelfs zo zijn dat het één het ander in de weg gaat zitten. Het is daarom misschien verstandig om dit niet zonder hulp van een professional te willen doen.

Hulp bij een ex met een depressie

Iemand met een depressie heeft waarschijnlijk al professionele hulp. Misschien kan deze persoon jullie ook helpen bij jullie relatie en hoe jullie hier het beste mee om kunnen gaan. Of jullie schakelen daar juist andere hulp voor in om die zaken zo juist ook gescheiden te houden. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie van elkaar houden, maar soms is dit alleen niet genoeg. Als je niet met elkaar kunt, maar eigenlijk dus ook niet zonder elkaar dan is het zeker de moeite waard om hier samen voor te gaan vechten. Het zal misschien niet makkelijk worden, maar als jullie hier samen uitkomen, zijn jullie sterker dan ooit!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG