JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Er kunnen vele oorzaken zijn waarom relaties spaak lopen. Soms is de koek gewoon op, misschien is er wel een ander in het spel, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat er factoren meespelen waar de ander niet (meer) mee om kan gaan. Stel je voor dat je een ex met een depressie hebt en dat dit de reden is dat het fout is gelopen tussen jullie.

Een ex met een depressie

Een depressie heeft natuurlijk een enorme invloed op je relatie. Zowel voor degene die een depressie heeft als voor zijn of haar partner. Een depressie is niet zomaar iets en zal dus ook niet zomaar overgaan. Voor degene die de depressie heeft, is het natuurlijk zwaar en moeilijk maar voor een eventuele partner ook. Het kan zijn dat een partner hier niet mee om kan gaan en besluit de relatie te verbreken.

Hoe omgaan met een ex met een depressie

Als je een ex met een depressie hebt en dat de reden is dat jullie relatie is verbroken, wil dit natuurlijk niet zeggen dat je gevoel dan ook over is. Het zou ook kunnen dat je je ex zo ontzettend gaat missen dat je hem of haar eigenlijk terug wil. Als dit zo is, is het belangrijk dat je geen dingen door elkaar gaat halen. Je zult je ex met depressie willen helpen en je wilt je relatie met hem of haar terugkrijgen. Omdat dit twee verschillende dingen zijn, zul je deze ook allebei anders aan moeten pakken. Het kan zelfs zo zijn dat het één het ander in de weg gaat zitten. Het is daarom misschien verstandig om dit niet zonder hulp van een professional te willen doen.

Hulp bij een ex met een depressie

Iemand met een depressie heeft waarschijnlijk al professionele hulp. Misschien kan deze persoon jullie ook helpen bij jullie relatie en hoe jullie hier het beste mee om kunnen gaan. Of jullie schakelen daar juist andere hulp voor in om die zaken zo juist ook gescheiden te houden. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie van elkaar houden, maar soms is dit alleen niet genoeg. Als je niet met elkaar kunt, maar eigenlijk dus ook niet zonder elkaar dan is het zeker de moeite waard om hier samen voor te gaan vechten. Het zal misschien niet makkelijk worden, maar als jullie hier samen uitkomen, zijn jullie sterker dan ooit!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl