Mijn Hart Is Gebroken – Wat Te Doen?

Tijdens de relatie ging alles goed en je voelde je goed. Plots gaat de relatie voorbij en dan sta je daar met een gebroken hart. Velen weten immers niet hoe ze hiermee moeten omgaan en denken dat het meest logisch is om meteen terug naar je ex te gaan. Fout! Waarschijnlijk hebben jullie beiden een gebroken hart en moet je elkaar even de tijd gunnen om er weer bovenop te komen.

Wat je ook doet, probeer als je met een gebroken hart achterblijft om zo min mogelijk aan de drank te gaan zitten. Drank verlost je wel van dat kwellend gevoel, maar kan je ook zomaar naar de gsm grijpen om meteen alles goed te willen maken en waarschijnlijk wil die ander dat nog niet.

Mijn hart is gebroken in de eerste week

Je moet een aantal fases ondergaan om uit die cyclus te komen. De eerste week is de pijnlijkste van alle. Je ex is weg en nu blijf jij achter met een groot, leeg gevoel. Misschien heb je nog 100den vragen waarop je nog even moet wachten op een antwoord. Het huis is nu veel leger en stil omdat je ex vertrokken is.

Het zou zomaar best kunnen dat er nog overal foto’s hangen van jullie reisjes of op leuke momenten. Wacht met alles weg te gooien want anders krijg je er gegarandeerd spijt van.

Mijn hart is gebroken na 3 weken

Waarschijnlijk is het grootste verdriet nu weg maar je blijft nog met vele vragen zitten. Wat je het beste kan doen is erover praten. Je kan dat doen met beste vrienden of zelfs met je ex.

Je kunt een afspraakje maken op een bekende locatie of zelfs bij je thuis. Praat alles van je af en je zult zien dat het zal werken. Mijn hart is gebroken en waarschijnlijk gaat je jezelf verdrietiger voelen. Geen nood: hoe meer je praat, des te sneller gaat het gevoel verdwenen zijn.

Mijn hart is gebroken na een maand

Na een maand heb je voldoende tijd gehad om na te denken. Misschien heb je zelfs al eens gesproken met je ex of misschien ben je dat wel van plan. Als je dat van plan bent mag je deze kans zeker niet laten liggen. Zelfs als je ex je nog even niet wil zien, bestaat er een kans dat je ex dat wel wilt!

Mijn Hart Is Gebroken - Wat Te Doen? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties