Misschien vraag je je af:
Waarom zou ik 1-op-1 begeleiding nodig hebben?

Je partner heeft je ‘gedumpt’ en je vraagt je af "hoe komt dit ooit goed ?" (met name als je al fout hebt gehandeld en voor veel negativiteit hebt gezorgd)

Of jullie zijn op ’goede voet’ uit elkaar gegaan en je vraagt je af "hoe kan ik het hart van mijn ex weer terugwinnen en mijn ex overtuigen dat ik veranderd ben"?

Of ‘je ex heeft een ander' en je weet je geen raad’ ?

Je vraagt je af "hoe reageer ik nu weer op het smsje van mijn ex" ? of
"Mijn ex heeft mij geblokkeerd op alle social media platforms. Wat nu?"

Maar het kan ook zijn dat je je afvraagt
"Ik heb al zulke stomme fouten begaan. Heb ik nu nog een kans?"

Wat als....

Je kon sparren met een echte professional met tientallen jaren aan kennis en ervaring?

 die haar licht laat schijnen op jouw situatie?
Wat als je een klankbord zou hebben die je de juiste vragen stelt
waardoor jij meer inzicht krijgt welk pad je moet kiezen
en je je al snel stukken beter voelt!

Abonneer je op mijn podcasts

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd hypnotherapeute en relatiecoach mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex.  Ik kan met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt hier meer lezen over mij

Liefdesverdriet.nl