Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Puur Mindset Academy Ebook Review door Jerik van Nuenen

Review Puur Mindset Academy van Jerik van Nuenen

Onlangs kwam ik bij toeval op de website van Jerik van Nuenen van Puurmindsetacademy.nl en las ik over zijn Ebook "Word De Beste Versie Van Jezelf".

Ik besloot eerst maar eens zijn gratis Ebook "10 Mindset Lifehacks" op te vragen. Daardoor raakte ik nog meer geïnteresseerd in wat hij allemaal te bieden heeft voor zijn lezers.

Ik besloot toen als snel ook zij boek "Word De Beste Versie Van Jezelf" te lezen. Dit boek las ik in 1 adem uit.

Ik raakte zo enthousiast dat ik besloot Jerik te bellen om hem te vragen of ik hierover een artikel kon schrijven.

Deze uitnodiging sloeg Jerik uiteraard niet af 😉

Hij nodigde me meteen uit om binnenkort in één van zijn podcastshows op Spotify te komen (win-win situatie). Dit voorstel staat in ieder geval hoog op mijn lijstje.

Ik heb Jerik gezegd dat we in dat interview samen kunnen sparren over liefdesverdriet, liefdesrelaties en scheidingen, waarbij we o.a. de vraag kunnen behandelen "wat maakt dat de één nu wel een gelukkige relatie heeft en de ander daar zoveel moeite mee heeft?"

Eén van de meest belangrijke factoren voor het hebben van een gelukkig liefdesleven is het hebben van de juiste mindset. Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik dat ook vaak bespreek in mijn video's.

Alvorens ik inhoudelijk op het Ebook in ga, zal ik eerst vertellen wie Jerik is, wat hij doet en wat maakt dat hij zijn Puur Mindset Academy heeft opgericht.

Daarna wil ik dieper ingaan op de inhoud van zijn Ebook "Word de Beste Versie Van Jezelf" en de bijbehorende bonussen (je krijgt er 3 + 1 gratis call van een uur!). Je wil natuurlijk graag weten wat je van dit alles kunt verwachten.

Ik ben ervan overtuigd dat je na het lezen van dit artikel daar absoluut meer over weet. Mijn doel is in ieder geval dat je voor jezelf een goede inschatting kunt maken of het Ebook iets voor je is of niet.

Ik kan je nu wel vertellen wat ik ervan vind, maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen of dat ook geldt voor jou. Maar goed, laat ik eerst eens deze vraag beantwoorden:

Wie is Jerik van Nuenen?

Jerik noemt zichzelf een levenskunstenaar. De lessen die hij heeft mogen leren in zijn persoonlijke leven geeft hij graag door aan zijn medemens. 

Enthousiast over alles wat te maken heeft met een positieve mindset verzamelde Jerik alle informatie die hij als waardevol heeft ervaren en bundelde dit in het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’.

Wanneer je het begint te lezen zul je al gauw merken dat Jerik enorm gepassioneerd is in het thema 'positieve mindset'. Hij stelt goede vragen en spoort je aan te reflecteren op je eigen handelen en de kwaliteit van je huidige leven.

Zo begint Jerik zijn Ebook met vragen die gaan over je kinderjaren en hoe je die hebt ervaren. Dit is uitermate belangrijk omdat je tijdens de kinderjaren (in de leeftijd van 0 tot 7 jaar) geheel open staat voor suggesties. Dat is ook de periode waar je kinderbrein wordt geprogrammeerd door je opvoeders, leraren, en overige personen uit je directe omgeving.

Verloopt die periode op een gezonde en veilige manier, dan zul je op latere leeftijd positiever en veerkrachtiger in het leven staan. De kans is dan ook heel groot dat je gezonde duurzame liefdesrelaties zonder drama zult ervaren.

Jerik gaat verder ook in op vragen die je laten nadenken over je passies. Door je bijvoorbeeld vragen te stellen als "Wat vond je vroeger nu echt leuk? Wat wilde je graag doen" tracht hij je bewuster te maken van je eigen passies.

Jerik weet als schrijver hier een hele belangrijke les mee te geven: jij bepaalt je eigen grenzen, zoals jij het wilt en alles is uiteindelijk mogelijk.

Een goede aanpak voor reflectie

Precies! Dat is exact wat Jerik succesvol heeft gedaan. Zoals gezegd stelt hij je zeer goede vragen. en geeft hij je een aantal opdrachten die je tot nadenken zetten. Dat geeft het boek een welkome afwisseling van lezen. Op die manier kun je ideeën opdoen en zelf actief bezig zijn met de verworven kennis. Kennis over jezelf, maar ook over hoe je jezelf kunt verbeteren.

Zo is het hoofdstuk over communicatie zeer verhelderend. Jerik laat hierbij de verschillende type vragen voorbij komen en legt uit welke informatie je hiermee verkrijgt.

Dit maakt dat je echt bij jezelf gaat nadenken wanneer je informatie van iemand wilt hebben en leer je de kunst van goede vragen stellen.

Jerik plaatst niet alleen de spotlight op zichzelf, maar juist vooral op jou als lezer. Hij laat je nadenken over je eigen keuzes en of dit wel de juiste keuzes zijn. En toch heeft hij ook oog voor meer dan dat.

Zijn aanpak en zijn kijk zijn heel breed. Zo geeft Jerik ook financiële tips. Zowel over het inzien van de waarde van geld (je money mindset) als hoe je ervoor kunt zorgen dat je financiële rust krijgt. Erg nuttig!

Jerik is ook een heel open persoonlijkheid.

Zo kom je te weten dat hij geadopteerd is en zelf ook veel onzekerheden heeft gekend. Ook wijdt hij uit over het thema Angst, een interessant onderwerp dat hij goed belicht.

Je begrijpt daarom steeds beter waar zijn inspiratie en passie vandaan komen. Tegelijkertijd is hij het voorbeeld van verandering, hij wil je laten inzien dat jij ook kunt wat hij heeft gedaan: dingen veranderen, een betere versie van jezelf worden en daarmee ook gelukkiger. 

Dit is wat Jerik voor je heeft:

Een 94 pagina's dikke stappenplan naar meer zelfvertrouwen, geluk en succes

Dat Puur Mindset Academy een passie is van Jerik, dat is dus wel duidelijk. Zijn enthousiasme blijft al lezende sterk bij je en raakt hij niet uitgepraat over de verschillende onderwerpen die te maken hebben met het creëren van de beste versie van jezelf.

"Word De Beste Versie Van Jezelf" is misschien zelfs wat veel om allemaal in één keer te lezen. Het boek telt namelijk maar liefst 94 pagina's, maar het enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat het lastig is het boek terzijde te leggen. Er komen ontzettend veel goede tips voorbij. Soms ook echt gegoten in de vorm van een tip en andere keren zijn het ideeën die de schrijver oppert en die je aan het denken zetten.

Zo krijg je praktische tips aangereikt hoe je bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen kunt krijgen en geeft hij je een stappenplan voor succes. Concrete tips die je direct in kunt zetten.

Minstens zo waardevol zijn de ideeën over geluk en wat dat nou eigenlijk is (dat is voor iedereen weer anders) en waarom keuzes maken nou zo lastig is. Verscheidene keren word je aan het denken gezet waardoor je even stopt met lezen. Je staat stil bij jezelf. Dit was een hele prettige ervaring.

Hieronder kun je inhoudsopgave zien van dit boek. Zoals je ziet behandelt Jerik ongelooflijk veel verschillende onderwerpen, waarbij het hebben van de juiste mindset uiteraard een zeer belangrijke rol speelt op alle terreinen van je leven!

Geen zin in of moeite met lezen? Dit boek ontvang je eveneens als audio/luister boek! 

Leren kijken door een andere bril

Deze nuchtere, vriendelijke Brabander heeft zelf keihard gewerkt en wil zijn ontdekkingen graag delen via zijn Puur Mindset Academy Community.

Anderen helpen om het licht te zien en gelukkiger te worden, al dan niet met zichzelf, is iets wat duidelijk voorop staat.

Het boek gaat dan ook niet alleen over jezelf en hoe je dingen kunt veranderen om de beste versie van jezelf te creëren. Ook komt ter sprake hoe je anderen hierin zou kunnen helpen.

Je leert eerst anders naar jezelf te kijken, en daarmee leer je ook hoe je naar een ander kunt kijken. Want hoewel je alleen op de aarde komt en deze ook weer alleen zult verlaten, draait het in de tijd van leven ook om de mensen die je om je heen hebt.

Wie anders kan het allemaal beter uitleggen dan Jerik zelf? Bekijk daarom onderstaande video om meer te weten over zijn boek "Word De Beste Versie Van Jezelf". 

Op de website van Jerik kun je bijvoorbeeld ook eerst zijn gratis Ebook "10 Mindset Lifehacks" downloaden, zodat je alvast een voorproefje kunt nemen op "Word De Beste Versie Van Jezelf"

Hoe Je Negativiteit Kunt Voorkomen

" Je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat"

Jerik citeert de Amerikaanse ondernemer en motivational speaker Jim Rohn bijvoorbeeld ook, die zei:

“Je bent het gemiddelde van de vijf mensen met wie je het meeste omgaat” . Ik deel zijn mening dat dit een uitermate ijzersterke stelling is.

Hiermee bedoelt Jim Rohn dat de vijf mensen die het dichtst bij jou staan ook, gemerkt of ongemerkt, een grote invloed op je hebben.

Vervolgens legt Jerik uit welke invloed het heeft als de meeste mensen die om jou heen staan iets gemeen hebben. Als bijvoorbeeld drie van die vijf mensen erg negatief zijn, slaat dit ook over op jou.

Zelf zul je dan ook veel negatiever in het leven staan, iets dat je natuurlijk wilt voorkomen! Je wordt hier namelijk zelf absoluut niet gelukkig van en de mensen met wie jij omgaat die niet zo negatief zijn ingesteld ook niet…

Naast Jim Rohn, wist Jerik zich te laten inspireren door mensen als Tony Robbins, Michael Pilarczyk en andere leiders op het gebied van mindset.

Bonussen bij het Ebook "Word de Beste Versie Van Jezelf"

Als het allemaal niet genoeg is, wanneer je het Ebook van Jerik aanschaft, krijg je er OOK nog deze drie Ebooks als bonus bij! 

-’22 tips voor geluk’
-’20 mindset life hacks’
-‘150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf’

Ontzettend leuk dus dat Jerik al deze geweldige extra’s er gratis bij weg geeft! Helemaal omdat deze Ebooks en vragen voortborduren op het boek dat je in eerste instantie aanschaft. Een perfecte combi dus!

En vergeet niet! Met de aanschaf van dit Ebook met de genoemde bonussen, ontvang je het Ebook ook nog in mp3 formaat zodat je die bijvoorbeeld op je telefoon kunt zetten en ernaar kunt luisteren wanneer je maar wilt!

Laten we nu ieder boek van deze bundel eens nader onder de loep nemen.

Het Bonus Ebook '22 Tips Voor Geluk'

In dit bonus Ebook geeft Jerik je praktische tips om gelukkiger door het leven te gaan. Zo beschrijft hij waar je op kunt letten of wat je kunt veranderen om dat geluksgevoel nog vaker en meer bewust te ervaren.

Wat ik bijvoorbeeld een hele goede tip vond is het jezelf ook af en toe belonen wanneer je iets bereikt hebt. Hard werken aan iets is goed, maar er moet ook ruimte zijn voor erkenning en door jezelf te belonen is het makkelijker om de motivatie te behouden en te blijven werken.

Daarnaast noemt hij ook het geven van een compliment aan een ander. Iets wat eigenlijk maar klein en simpel is, maar wat een groot verschil kan maken voor een ander. En wanneer jij ziet dat een ander blij wordt van jouw compliment, geeft dat jou ook direct een fijn gevoel.

Door al deze tips door te lezen doe je verschillende ideeën op die je direct kunt gaan inzetten. Ze lijken klein maar doen een hoop. Dat Jerik ook verschillende oefeningen oppert helpt om de lezer op weg te helpen.

Het Bonus Ebook '20 mindset life hacks'

Wat het boek '20 mindset life hacks' betreft: er staan allemaal goede affirmaties/hacks in die je leven vrolijker kunnen maken. Misschien had Jerik een inhoudsopgave toe kunnen voegen waar de life hacks op thema teruggezocht kunnen worden. De inleiding is goed. 

In dit boek worden verschillende tips gegeven over slimmer werken en slimmer leven. Jerik duikt met dit boek wat meer de diepte in waardoor je wellicht wat meer moeite moet doen om in zijn verhaal te duiken.

Toch is het een goede eyeopener en een welkome aanvulling op zijn andere boeken. Het is fijn om na alle eerdere opgedane tips en ideeën nu wat verder uitgedaagd te worden. Dit vooral op het gebied van perceptie, lichaamstaal en wie je werkelijk bent.

Je wordt meegevoerd in een bepaald denkpatroon waar naar mijn idee iedereen op zijn minst gedeeltes uit zal kunnen halen en zelf in zal willen zetten.

Het Bonus Ebook '150 Goede Inspiratievragen Voor Inzicht In Jezelf'

Met ‘150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf’ ben ik echt heel blij. Het Ebook vind ik van grote toegevoegde waarde! Je kunt deze vragen namelijk op verschillende manieren inzetten.

Zo kun je de vragen eens voor jezelf doornemen en er tenminste een aantal voor jezelf beantwoorden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit te doen nadat je de andere Ebooks hebt gelezen. 

Wat misschien wel veel leuker is, is om eerst (een aantal) vragen voor jezelf te beantwoorden, vervolgens de boeken te lezen en daarna dezelfde vragen nog eens te beantwoorden.

Zo kun je kijken of je inzicht is veranderd of dat je nog hetzelfde over bepaalde dingen denkt.

Zelf vond ik het prettig om de combinatie te maken door eerst vragen in mijn hoofd te beantwoorden, er goed over na te denken en zo tot een antwoord te komen. Door het daarna echt op te schrijven neemt je brein het makkelijker op.

Op die manier was ik er nog bewuster mee bezig waardoor zowel de vragen als mijn eigen antwoorden dieper tot me doordrongen.

Ook wordt het mogelijk om de vragen en je eigen antwoorden op een ander moment er nog eens bij te pakken en zo nog eens stil te staan bij jezelf en hoe jij in elkaar zit.

Deze 150 vragen zijn zeer laagdrempelig, je gebruikt ze op de manier die jij zelf wilt gebruiken en kiest zelf welke vragen je op dat moment wilt behandelen.

Al leert de ervaring dat het soms bijna verslavend werkt en je meer vragen wilt beantwoorden wanneer je eenmaal bezig bent 😉

Ik kan dus alleen maar zeggen: Jerik, reuze bedankt voor alle nieuwe inzichten die je de mensen geeft! Ik heb echt met heel veel plezier je Ebooks gelezen.

Je hebt hier een prachtig stukje werk geleverd dat veel mensen kan helpen in hun zoektocht naar een bewuster en gelukkiger leven! En zo maken we samen de wereld een stukje mooier!

Jerik heeft me laten weten dat wanneer je 'Word De Beste Versie Van Jezelf" aanschaft er ook nog een gratis coachingscall van een uur bij krijgt! Ik weet niet hoe lang Jerik dit aanbod nog gaat aanhouden uiteraard, maar mocht je de volgende stap willen zetten in je persoonlijke ontwikkeling dan is dit een absolute no brainer!

>>> Klik hier om dit zeer waardevolle Ebook "Word De Beste Versie Van Jezelf" met de 3 prachtige bonussen, inclusief de coachingscall van een uur nader te verkennen!


Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG