• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatie Redden Tips? Ontdek Hier De Beste Tips!

Terwijl het er misschien op lijkt dat iedereen om jou heen een perfecte relatie heeft, lijkt het er bij jou op alsof het niet slechter kan. Gelukkig kan ik jou vertellen dat niemand een perfecte relatie heeft.

Daarnaast is niemand perfect en zullen er altijd wel onenigheden zijn. Een ruzie op zijn tijd is in een relatie ook gezond. Als je altijd maar stil blijft terwijl je het er niet mee eens bent, zal dit er een keer uitkomen.

Verwacht niet dat jouw relatie net als in de sprookjes gaat worden. Dit zal zeker niet gebeuren en je moet accepteren dat ruzies er nou eenmaal bij horen.

Relatie redden? 2 Gouden tips

Toch heb jij het gevoel dat jouw relatie op de afgrond staat. Hier moet nu iets aan worden gedaan, voordat de relatie verbroken wordt. Er zijn een aantal tips om ervoor te zorgen dat jullie elkaar meer waarderen, en het weer leuk kunnen hebben met elkaar. Je moet niet verwachten dat je relatie na een week weer de oude is. Een relatie redden kost tijd en geduld, maar uiteindelijk zal jouw geduld zeker worden beloond. Je relatie zal beter zijn en je zal je hierdoor een stuk gelukkiger voelen.

Ten eerste is communicatie het woord om je relatie te redden. Hoe denkt jouw partner erover? Moet jij iets veranderen of juist niet? Praat erover met je partner! Alleen op deze manier weet je hoe jouw partner erover denkt en wat je wel of juist niet moet doen. Met praten bedoel ik niet dat je tijdens het tv kijken er eens over begint. Ga met je partner aan tafel zitten en zeg wat je te zeggen hebt.

Ten tweede moeten jullie de aantrekkingskracht weer voelen. Vaak is seks iets wat niet vaak meer voorkomt, terwijl het wel iets is dat een relatie goed houdt. Maak in de avond wat meer tijd voor elkaar vrij en probeer je partner te verleiden. Dit kan zijn door middel van een sexy outfit, of een heerlijke massage die je partner niet aan zag komen. Het spannend houden is een van de meest belangrijke dingen. De kans is groot dat jullie elkaar nog steeds erg aantrekkelijk vinden, maar dit soort dingen er vaak bij inschieten.

Verras je partner eens met een leuk cadeau of een citytrip bijvoorbeeld. Het geven van een cadeau is een klein dingetje die jouw partner laat zien dat je van je partner houdt. Doe dit echter niet te vaak, omdat het wel iets bijzonders moet blijven. Net als uit eten gaan, een romantische reis maken of een massage moet het allemaal niet te vaak om het speciaal te houden.

Heb jij nog veel meer tips nodig om je relatie te redden? Dan kun je net als honderden andere mensen het boek  of het coachingprogramma van Michelle vd Berghe bestellen. Zij is relatiecoach en kan jou zeker helpen met het redden van jouw relatie. In haar boek leer je enorm veel en zal jouw relatie gegarandeerd op een goede manier veranderen. Bestel hem snel!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG