Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatie Test – Wat Is Het En Doe De Test Hier!

Op het internet, in boeken zijn veel soorten relatietesten te vinden maar uiteraard zijn ze niet allemaal even betrouwbaar. Mocht je relatie gedaan zijn of nog bezig dan kun je altijd kiezen om eens een test te gaan maken op internet. Wat de uitslag ook mag zijn je moet aanvoelen als de uitslag in jouw geval klopt of niet. Het heeft zeker geen zin om jouw uitslag te baseren op een enkele relatie test die je hebt afgelegd op het internet. Ben je gewoon nieuwsgierig of wil je eens weten wat de computer voor jou in petto heeft, aarzel dan niet en maak alleen of samen de ultieme relatietest.

Wat is een relatie test?

De naam zegt het natuurlijk al zelf maar ene relatietest test alles van jullie relatie. In zo een test kunnen vragen komen over verantwoordelijkheid van je partner bijvoorbeeld “Neemt je partner volgens jou voldoende verantwoordelijkheid in je relatie”?

Je kan meestal een score van 1 tot 5 aangeven en wat het beste in jouw omgeving past, dat geef je een cijfer. Maar de vragen gaan niet enkel over verantwoordelijkheid maar kunnen evengoed gaan over wat je van je partner vindt, het uiterlijk. Ook hier kan je weer een score aangeven.

Als je alle vragen hebt doorlopen kun je de uitslag bekijken en onder de uitslag staat vaak een uitleg van wat je kunt verbeteren in jouw relatie en wat je beter achterwege laat. Nogmaals zo een test is objectief en werkt niet voor iedereen. Als er een score uitkomt die je totaal niet had verwacht, trek het je niet aan!

Een relatie test in allerlei vormen en maten

Dankzij het internet kunnen we de dag van vandaag een heleboel informatie vinden online, in één muisklik. Het is ook niet te verwonderen dat er ontelbaar veel relatietesten te vinden zijn om het internet.

De één kan gaan over het uiterlijk van je partner en de andere test gaat over het samenwonen met je partner. De testen zijn opgebouwd uit verschillende thema’s waarop je elke keer een score geeft. De score is op voorhand bepaald en werkt objectief. Ga niet ineens versteld staan als de score het minimum is terwijl je voelt dat de relatie goed zit. Een relatie test kan je af en toe helpen mocht de relatie de verkeerde kant opgaan.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG