Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatie Verbreken Per SMS? Kan Het Grover?

Zat de liefde wel zo diep? De relatie verbreken per sms is laf. Het minste wat jij of je ex kan doen is wel de persoon met wie je maanden of jaren lief en leed hebt gedeeld persoonlijk zeggen dat het over is.

Als jij diegene bent die net iemand per sms medegedeeld heeft dat de relatie over doe je er verstandig aan jezelf een beetje bij te schaven. Je hebt het voor jezelf wel heel makkelijk opgelost en beseft blijkbaar niet wat voor schade je bij je ex aangericht hebt.

Ook al is de liefde echt over, je wordt er echt niet slechter van als je het op een nette manier uitmaakt. Jij wilt toch ook niet zo behandeld worden?

Je tranen maken vlekken op je telefoon

Daar staat het dan. In gemene felle letters op het display van je telefoon. Het is uit, het is over, je bent niet meer gewenst. Na je eerste verwensingen aan het adres van je ex vraag je je verontwaardigd af of je ex je dit niet gewoon gisteravond had kunnen zeggen.

Waarom nu zo’n onpersoonlijk sms’je? Natuurlijk heb je wel gemerkt dat er iets aan de hand was, je komt tenslotte ook niet vanachter de maan….. Het probleem is nu dat je je zo dom behandeld voelt en dat verdien je niet. Zelfs al zou jij een ander hebben in plaats van je ex, dan nog verbreek je geen relatie per sms.

Denk even na voordat je verzendt

Je hebt het helemaal gehad met je partner. De maat is vol en je wilt liefst helemaal geen contact meer. Uit nijd tik je driftig een sms’je waarin je alles eens uitlegt wat je dwars zit.

Zonder het geschrevene nog een keer na te lezen gaat je vinger naar de verzendknop. Stop! Lees het hardop eens voor en stel je eens voor dat jij dit sms’je zou krijgen. Het is een ingekorte versie van een reeks van beschuldigingen. Het doet er niet toe of je gelijk hebt of niet. Hou de eer aan jezelf en maak het netjes face to face uit.

Ik heb er spijt van

Hier zit je nu, met je in je drift verzonden sms’je. Terughalen kan je het niet. Er zijn een paar uur verstreken sinds je het verstuurd hebt en je hebt spijt als haren op je hoofd dat je je partner op deze manier hebt behandeld.

Deze keer is er niets meer aan te doen, wel kan je aan jezelf werken dat je dezelfde fout niet nog een keer maakt.

In het boek en coaching programma van Nederlands topcoach Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe staat een uitgebreide uitleg niet alleen hoe je iemand voor je kan terugwinnen en hoe je een relatie in stand kan houden maar ook dat wederzijds respect zo ontzettend belangrijk is. Lees het en doe je voordeel ermee.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG