Relatie Verbreken Per SMS? Kan Het Grover?

Zat de liefde wel zo diep? De relatie verbreken per sms is laf. Het minste wat jij of je ex kan doen is wel de persoon met wie je maanden of jaren lief en leed hebt gedeeld persoonlijk zeggen dat het over is.

Als jij diegene bent die net iemand per sms medegedeeld heeft dat de relatie over doe je er verstandig aan jezelf een beetje bij te schaven. Je hebt het voor jezelf wel heel makkelijk opgelost en beseft blijkbaar niet wat voor schade je bij je ex aangericht hebt.

Ook al is de liefde echt over, je wordt er echt niet slechter van als je het op een nette manier uitmaakt. Jij wilt toch ook niet zo behandeld worden?

Je tranen maken vlekken op je telefoon

Daar staat het dan. In gemene felle letters op het display van je telefoon. Het is uit, het is over, je bent niet meer gewenst. Na je eerste verwensingen aan het adres van je ex vraag je je verontwaardigd af of je ex je dit niet gewoon gisteravond had kunnen zeggen.

Waarom nu zo’n onpersoonlijk sms’je? Natuurlijk heb je wel gemerkt dat er iets aan de hand was, je komt tenslotte ook niet vanachter de maan….. Het probleem is nu dat je je zo dom behandeld voelt en dat verdien je niet. Zelfs al zou jij een ander hebben in plaats van je ex, dan nog verbreek je geen relatie per sms.

Denk even na voordat je verzendt

Je hebt het helemaal gehad met je partner. De maat is vol en je wilt liefst helemaal geen contact meer. Uit nijd tik je driftig een sms’je waarin je alles eens uitlegt wat je dwars zit.

Zonder het geschrevene nog een keer na te lezen gaat je vinger naar de verzendknop. Stop! Lees het hardop eens voor en stel je eens voor dat jij dit sms’je zou krijgen. Het is een ingekorte versie van een reeks van beschuldigingen. Het doet er niet toe of je gelijk hebt of niet. Hou de eer aan jezelf en maak het netjes face to face uit.

Ik heb er spijt van

Hier zit je nu, met je in je drift verzonden sms’je. Terughalen kan je het niet. Er zijn een paar uur verstreken sinds je het verstuurd hebt en je hebt spijt als haren op je hoofd dat je je partner op deze manier hebt behandeld.

Deze keer is er niets meer aan te doen, wel kan je aan jezelf werken dat je dezelfde fout niet nog een keer maakt.

In het boek en coaching programma van Nederlands topcoach Michelle vd Berghe staat een uitgebreide uitleg niet alleen hoe je iemand voor je kan terugwinnen en hoe je een relatie in stand kan houden maar ook dat wederzijds respect zo ontzettend belangrijk is. Lees het en doe je voordeel ermee.

Relatie Verbreken Per SMS? Kan Het Grover? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties