Relatie Verbreken Per Telefoon? Doe Dat Niet!

Elke relatie is weer anders. Elk persoon heeft andere eigenschappen en wensen in een relatie. Het is daarom belangrijk om iemand al goed te leren kennen voor je een relatie aangaat met diegene. Relaties die al te snel begonnen zijn, hebben een grote kans om snel weer te eindigen. Helaas gaat het met jouw relatie ook niet goed en daar moet iets aan veranderd worden. Ik heb daarom een aantal goede tips die jou kunnen helpen.

Relatie verbreken per telefoon

Als je van plan bent om de relatie te verbreken via de telefoon, kan ik je dit alvast afraden. Het kan natuurlijk ook dat jouw ex de relatie verbroken heeft per telefoon. Het verbreken van de relatie via de telefoon betekent eigenlijk alleen maar dat diegene niet het lef heeft om het in het echt te doen. Als je een relatie wilt verbreken, dan moet je dit recht in het gezicht doen van de ander.

Als jouw ex de relatie heeft verbroken per telefoon is dat voor jou uiteraard geen pretje. Je hebt misschien het gevoel dat jouw ex niet eens de tijd wilde nemen om het uit te maken. Je ex had blijkbaar geen zin om naar jou toe te komen, en koos meteen voor de makkelijke weg.

Toch kan het ook betekenen dat jouw ex het gewoonweg niet durfde in het echt. Het is erg moeilijk om een relatie te verbreken, en via de telefoon is dit toch een stuk makkelijker. Omdat jullie niet echt hebben gepraat over de breuk is het verstandig om ernaar te vragen.

Je wilt wel weten waarom je ex het heeft uitgemaakt. Dit kan allerlei redenen hebben, en zelfs als je een vermoeden hebt, is het goed om het toch eens na te vragen. Dit kan je zelf wel via de telefoon doen.

Nu je waarschijnlijk weet waarom je ex het heeft uitgemaakt, is het tijd om aan jouw liefdesverdriet te werken. Bij liefdesverdriet voel je je alleen maar ook aan de kant gezet door degene waar jij zo veel van hield, of zelfs houdt.

Ga eerst eens na bij jezelf wat je beter had kunnen doen in de relatie. Leg niet alle schuld bij jou dat de relatie nu voorbij is. Ook jouw ex is niet perfect, dus het betekent niet dat jij de hele relatie hebt verpest. Je kan intussen ook leuke dingen gaan doen.

Zeg tegen je vrienden dat je afleiding nodig hebt, en het liefst niet over jouw ex wil praten. Je kunt er uiteraard ook in je eentje op uit trekken. Een leuke reis maken of beginnen aan een leuke cursus kan al voor veel rust zorgen in jouw hoofd.

Er zijn nog veel meer tips die jij kunt gebruiken om je ex weer terug te krijgen. Dit kan met de tips uit het coachingprogramma van Michelle vd Berghe. Deze is te verkrijgen in de liefdesverdrietacademie. Je zal enorm veel leren van haar coachingprogramma en zal veel hebben aan alle geweldige tips.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG