• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatie Verbroken En Veel Pijn? Hier De Oplossing!

Een relatiebreuk voelt alsof er een deel van je hart wordt afgenomen. Jouw grote liefde bestaat nog wel, maar hij of zij zal niet meer dag en nacht voor je klaarstaan. Vooral in het begin is het wennen om er alleen voor te staan. Wanneer jij buiten stelletjes hand in hand ziet lopen doet dat pijn. Je denkt aan de tijden dat jij nog erg gelukkig was met jouw grote liefde. Hoe heeft het mis kunnen gaan? Je had jullie toekomst al uitgestippeld. Terwijl jouw toekomst er nu somber uitziet. Hoe moet je nu verder?

Probeer jezelf af te leiden

In het begin kun je het beste afleiding zoeken om de pijn te verzachten. Een paar dagen huilend in bed doorbrengen is prima, maar daarna moet je proberen niet in die dip te blijven hangen. Zet de tv aan en kijk een van je favoriete series. In het begin staat je hoofd er misschien niet naar, maar na een tijdje merk je dat je het wel begint te volgen.

Bel vrienden en familie op die jou zouden kunnen steunen. Bijna iedereen heeft een keer een gebroken hart meegemaakt en kan zich inleven in jouw huidige situatie. Ga gezellig ergens lunchen zodat je ook wat nieuwe ervaringen opdoet. Verwen jezelf met lekker eten en loop daarna samen nog wat buiten in dit heerlijke zachte winterweer. Frisse lucht is erg belangrijk. Door de hele tijd binnen te blijven kun je duf en duizelig worden, niet iets wat je er nu bij kunt hebben.

Schrijf je in voor een workshop!

Een verbroken relatie is ook een goede reden om met nieuwe activiteiten te beginnen. Je hebt nu veel tijd om op te vullen. Kijk eens naar cursussen bij jou in de buurt. Op internet vind je bijvoorbeeld genoeg kookcursussen, tekenlessen, danslessen of acteerworkshops. Deze nieuwe activiteiten geven jou nieuwe energie en de nodige afleiding. Bovendien is het een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten!

Ben je van plan om je ex terug te winnen? Geef je ex dan voldoende ruimte. Het is de bedoeling dat je ex weer contact opneemt met jou. Laat weten dat het goed met je gaat, maar geef je ex niet het gevoel dat je niet terug bij elkaar wilt komen. Je ex gaat het erg aantrekkelijk vinden als je onafhankelijk bent, maar je ex wilt zich natuurlijk niet overbodig voelen.

Het benaderen van je ex

Wanneer jullie afspreken is het goed om te zeggen dat je alles prima in je eentje aankunt, maar dat je je ex wel hebt gemist en het jammer vindt dat jullie uit elkaar zijn. Benoem de punten waaraan jullie zouden kunnen werken en kom met een plan van aanpak.

Wil je meer tips lezen over hoe je om moet gaan met pijn bij een relatie breuk? Of tips om je ex terug te winnen? Lees dan het boek van Michelle vd Berghe. Deze methodes zijn erg doeltreffend en hebben al veel mensen geholpen hun ex weer terug te winnen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG