Relatie Verbroken… Wat Moet Ik Nu Doen? Ontdek Het Hier!

Of jij nu diegene bent die de relatie verbroken heeft of je partner, in de eerste dagen zal je met een soort apathisch gevoel achterblijven. Woede, ongeloof, berouw, verdriet, al deze gevoelens zullen de revue passeren. Laat het over je heen komen en hou je voor ogen dat ook dit over gaat. Laat je vooral niet verleiden tot wraakacties of het zwart maken van je ex tegenover jullie gemeenschappelijke vrienden. Voordat je überhaupt een goede beslissing kan nemen over ‘hoe nu verder’ moet je deze vorm van rouw doormaken.

Relatie verbroken, ik wil het niet, ik wil het niet!

De breuk was niet jouw keuze. Je hebt het niet zien aankomen of wilde de barstjes in jullie relatie niet niet. Nu zit je hier moederziel alleen en weet niet hoe je je liefdesverdriet verwerken moet. Je vrienden confronteren je met wat je eigenlijk niet zien en horen wil en je hebt het gevoel dat je steeds dieper in de put zinkt.

Of, na een knallende ruzie, waarbij zowel jij als je ex elkaar behoorlijk gekrenkt hebben heeft er één de koffers gepakt en de relatie verbroken. De achtergeblevene aangeslagen en verbijsterd achtergelaten. Diegene die weggegaan is zit ook vol met spijt. Wat heb ik gedaan? Hoe maak ik het weer goed?

Een verbroken relatie is niet het einde van de wereld!

Gelukkig zijn er voor vele problemen een oplossing, zo ook voor een relatiebreuk. De to do’s en don’ts voor zowel de verwerking van liefdesverdriet als het terugwinnen van je ex zijn uitvoerig beschreven in handige naslagwerken. Door je eigen verdriet en emoties zie je soms niet hoe simpel de oplossing kan zijn.

Laat je helpen door mensen die eerder hun, gewild of ongewild, relatie verbroken hebben en hetzelfde doormaakten als wat jij nu doormaakt. Bestel het boek over Liefdesverdriet en leer hoe je snel en sterker uit de situatie kan komen. Denk je meer in de richting van ‘hoe krijg ik mijn ex terug’? Vraag dan het boek over je ex terugwinnen aan en leer de fijne psychologische kneepjes die je ex weer bij je terugbrengen. Blijf niet passief zitten, doe iets! Afleiding en jezelf weer iets tot doel stellen is de beste heelmeester om je gedachten weer helder te krijgen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG