Relatie Verbroken… Wat Nu?

Een relatiebreuk komt enorm vaak voor. Soms passen mensen niet bij elkaar, of zijn er problemen die niet konden worden opgelost. Misschien was dit bij jou ook wel het geval.

Toch wil jij je ex enorm graag terug, maar je hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken. Veel mensen pakken dit aan op de verkeerde manier, en hierdoor hebben zij geen kans meer bij hun ex.

Je hebt maar een keer de kans om je ex terug te krijgen. Je ex zal er ook zat van worden als jij meerdere malen een poging doet, terwijl je ex niet geïnteresseerd is in jou.

Wat nu?

Je relatie is verbroken, maar dat betekent niet dat je nu weken, of zelfs maandenlang verdriet moet zijn. Natuurlijk is het logisch dat je de eerste paar dagen even helemaal niets wilt doen.

Je moet er alleen wel voor zorgen dat je niet te lang in dit verdriet blijft hangen. Iedereen begrijpt dat je verdrietig bent, maar op een gegeven moment kan dit ook irritant en vervelend worden.

Het is niet alleen vervelend voor jou, maar ook voor je vrienden en familie. Zij willen jou het liefst ook gelukkig zien, of dit nou met of zonder jouw ex is.

Het is ten eerste belangrijk om te weten waarom de relatie verbroken is. Als je dit niet weet, kan je dit vragen aan je ex. Doe dit nog niet meteen. Het is de bedoeling dat jullie even geen contact hebben.

Op deze manier heb je veel meer kans dat de relatie later wel weer gaat lukken. Het is ook goed voor jouw ex om tijd te hebben om na te denken. Bovendien is de kans groot dat jouw ex je mist als je geen contact hebt met je ex, en dit is nou net de bedoeling.

Ga eens lekker op vakantie of ga eens logeren bij vrienden. Je moet de dagelijkse sleur nu verbreken om zo min mogelijk aan je ex te denken. Bovendien doe je jezelf een groot plezier door leuke dingen te gaan doen en even rust te hebben van alle stress van bijvoorbeeld jouw werk.

Hoe je je ex terug moet winnen is nog steeds de vraag. Het is uiteindelijk de bedoeling dat jij je ex weer kunt verleiden. Doe dit echter niet te snel, omdat je ex niet moet denken dat jij wanhopig op zoek bent naar liefde. Geef je ex niet meteen de indruk dat je je ex terug wilt, omdat dit je ex zou kunnen afschrikken. Doe alles rustig aan. Op deze manier heb je meer kans dat je ex jou daadwerkelijk terug wilt.

Iedereen heeft tips nodig om een ex terug te krijgen. Het is namelijk niet zo simpel als soms gedacht wordt. Je kan daarom nu het boek van Michelle vd Berghe bestellen. Dit boek zal jou veel bijbrengen over relaties, relatiebreuken, ruzies en nog veel meer. Jij hebt binnen een hele korte tijd je ex alweer terug door middel van dit geweldige boek!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG