Relatiebreuk? Ontdek Enkele Manieren Om Je Relatie Te Herstellen!

Het is natuurlijk nooit fijn als je relatie strandt, terwijl jij dat wellicht helemaal niet verwacht had en er ook geen rekening mee had gehouden. Toch is het om honderden verschillende redenen wel mogelijk dat het gebeurt. Maar je hoeft niet bij de pakken neer te gaan zitten, want er is natuurlijk altijd nog een mogelijkheid dat het weer goed komt.

Het komt namelijk niet vaak voor dat een relatiebreuk ook direct definitief is, vaak blijven exen toch een zwak voor je houden. Ze zijn toch al een keer eerder voor je gevallen en verliefd op je geworden? Waarom zou dat niet nog een keer kunnen? Als je erin gelooft en een goed plan hebt, is het best mogelijk om je ex weer verliefd op je te laten worden. In dit artikel geven we enkele tips hierover.

Geef je ex na de relatiebreuk vooral rust

De belangrijkste eigenschap die je moet hebben, als je jouw ex voor je terug wilt winnen, is misschien wel geduld. Veel mensen zijn geneigd om direct achter hun ex aan te gaan hollen en hem of haar te overladen met telefoontjes, berichtjes en wellicht kaartjes en cadeautjes. Dat kan heel lief bedoeld zijn, maar werkt vaak averechts.

Anderen doen het vooral omdat ze bang zijn dat hun ex iemand anders tegenkomt. Eigenlijk is het heel simpel; zet de gedachte uit je hoofd dat je ex iemand anders tegenkomt. Die kans bestaat nu eenmaal, zelfs als je een relatie met iemand hebt, kan je partner nog iemand anders tegenkomen.

Bovendien, mocht het zo zijn dat je ex iemand anders tegen komt, jij loopt heel wat stappen voor op diegene. Jij weet immers wat je ex leuk vindt, wat hij of zij moeilijk vindt en waar hij of zij gevoelig voor is. Daar kan wat langer na je relatiebreuk vanzelfsprekend op ingespeeld worden, geef je ex eerst de tijd om alles op een rijtje te zetten en val hem of haar daarbij niet lastig met jouw gevoelens.

Zoek toenadering als de relatiebreuk langer geleden is

Wanneer je ex tijd genoeg heeft gehad om alles op een rijtje te zetten, kun je proberen om toenadering te zoeken. Dit kun je zomaar doen, maar je kunt ook wachten op een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, een examen of een andere bijzondere dag.

Laat je ex weten dat je nog steeds veel om hem of haar geeft, maar doe dit wel voorzichtig. Begin niet direct met het feit dat je nog dolverliefd bent, maar laat dat stapje voor stapje merken. Probeer vooral niets te forceren, want daar kun je alles mee verpesten. Probeer in eerste instantie gewoon vrienden te zijn en begin af en toe voorzichtig over vroeger, toen jullie nog een relatie hadden.

Ook is het aan te raden om in je gedachten terug te gaan in de tijd. Waarom vond je ex jou zo leuk? Waarom is ze voor je gevallen? Wat vond ze altijd zo speciaal en lief aan je? Probeer deze eigenschappen te benadrukken wanneer je met je ex contact hebt. Op deze manier prikkel je hem of haar en zullen ook bij je ex de gevoelens van voor de relatiebreuk terug kunnen komen.

Meer weten?

Dit zijn natuurlijk slechts standaard tips. Wil je nog veel meer informatie over hoe je jouw ex kunt terugwinnen, zodat je kans nog veel groter is dat het gaat lukken? Kijk dan eens rond in onze website en schaf een van onze informatieproducten aan, waarmee wij je helpen om je ex definitief terug te winnen!

spotify

Beluister mij op Spotify!

Regelmatig publiceer ik podcasts op Spotify en Youtube!


Vind mij op zoekwoord Liefdesverdriet.nl of klik op de knop hiernaast/hieronder


(in 3 weken al meer dan 1000x beluisterd)

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG