JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Een relatiebreuk verwerken: dé gouden tips

Daar sta je dan: je moet je relatiebreuk verwerken… . Je partner heeft je net verteld dat jullie relatie voorbij is. Je bent stuk van verdriet. Jullie hadden het toch zo leuk samen? Je probeert je erover heen te zetten en je leven weer op te pakken, maar echt lukken wil het niet. Je gedachten dwalen elke keer weer af, de tranen branden achter je ogen en je hebt nergens zin in. Alles herinnert je aan je ex.

Jullie liedje dat gedraaid wordt op de radio, de spulletjes die jullie samen hadden aangeschaft, het restaurant waar je vaak langs heen loopt en waar jullie heel wat gezellige avondjes hebben doorgebracht en die ene film die jullie toen nog samen in de bioscoop hadden gezien komt nu op de televisie.

Je wilt af van die liefdesverdriet. Je wilt weer vooruit kijken, leuke dingen doen en er echt weer van genieten, maar hoe kun je nou een relatiebreuk verwerken, of anders gezegd hoe verwerk je liefdesverdriet?

Een relatiebreuk verwerken heeft tijd nodig

Neem de tijd om het te verwerken. Niemand is in een dag over de liefde van zijn leven heen. Het heeft tijd nodig. Hoe je dat doet is per persoon verschillend. De ene wil liever stil in hoekje huilen terwijl de ander zich juist op zijn werk stort.

Praat met je ex over wat er mis is gegaan. Misschien kunnen jullie er samen nog uit komen. Maar geef jezelf eerst de tijd om je gedachten te ordenen. En al krijgt jullie relatie daarna geen tweede kans, misschien kunnen jullie wel verder zonder woede.

Geloof je nog steeds in jullie relatie en wil je er echt voor vechten? Ontvang dan de gratis training door je in te schrijven op deze pagina of klik hier voor het artikel hoe je je ex kunt terugwinnen.

Praat over je gevoelens met een buitenstaander. Vrienden en familie staan nu vast voor je klaar. Het verdriet moet eruit. Het lucht vast op om even je hart uit te storten en laat je tranen de vrije loop. Een relatiebreuk verwerken begint met praten. Je vrienden kunnen je helpen om weer een heldere kijk te krijgen op de zaken die er weer echt toe doen. Kijk niet te veel achterom maar geef een nieuwe toekomst weer een kans.

Verwen jezelf met een bezoekje aan de kapper, de schoonheidsspecialist en een nieuwe outfit. Als je je mooi voelt, straal je dat ook uit en zo voel je je al snel een stukje beter. De complimentjes die je zult krijgen van je omgeving zullen je een goede boost geven. Het geeft zelfvertrouwen en dat is belangrijk om uit te stralen.

Ga leuke dingen doen. Er mag gerouwd worden maar na enige tijd moet je ook weer open staan voor andere dingen. Spreek af met vrienden, zoek een hobby en verzet je gedachten. Een relatiebreuk verwerken gaat het beste als je er niet de hele tijd aan denkt. Je zult zien dat ontspanning een goede remedie is.

Relatiebreuk Verwerken – Wees Sociaal!

Sta open voor nieuwe contacten, maar stort je niet gelijk weer in een nieuwe relatie terwijl je er emotioneel nog helemaal niet klaar voor bent. Dat kan niet anders dan alleen maar mislukken. En de ander heeft het ook niet verdiend om gebruikt te worden als afleidingsmanoeuvre. Nieuwe contacten kunnen je sociale leven verbreden. Zij kennen tenslotte je ex niet en daardoor zal je er ook minder over praten. Dat helpt je weer om het tijdelijk even uit je gedachten te zetten.

egraaf de strijdbijl. Je hebt er namelijk niks aan om jezelf te verliezen in woede om je ex. Je verspeelt je energie die je beter kan gebruiken voor leuke dingen. Voor je het weet draai je dagen, maanden en misschien wel jaren in hetzelfde cirkeltje. Het lost niks op. Een relatiebreuk verwerken begint met de boosheid een plekje geven.genees je gebroken hart in 15 stappen

Pak de draad weer op. Zie het als een nieuw begin voor de rest van je leven. Tot slot kunnen we je het Ebook “Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen’ aanraden. Na het lezen van dit boek vonden mensen met liefdesverdriet weer hun kracht om verder te gaan.

 

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl