JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

In het begin is een relatie nog spannend en nieuw. Je bent misschien nog een beetje verlegen of nog niet helemaal jezelf bij je partner. Na een tijdje zullen jullie helemaal aan elkaar gewend zijn en zullen er natuurlijk ook ruzies voorkomen. Dat is helemaal niet erg en hoort ook bij een relatie. Maar echte relatieproblemen wil je natuurlijk niet. Toch komt dit heel vaak voor en zul je dan een poging moeten doen om je relatie te redden. Dit is niet makkelijk maar zeker wel te doen. Wil jij de liefde tussen jou en je partner weer laten opbloeien?

Tips bij relatieproblemen

Tip 1: Communicatie. Dit is het meest belangrijk in een relatie. Je moet goed met je partner kunnen praten over dingen. Dat is ook bij relatieproblemen zeer belangrijk. Door goede communicatie kunnen problemen worden opgelost. Ga hier eens goed voor zitten en zeg tegen je partner dat je wil praten over de problemen die de laatste tijd tussen jullie spelen. Zo kom je er ook achter hoe je partner erover denkt.

Tip 2: Romantische dingen doen. Je ziet vaak bij stellen die al langere tijd bij elkaar zijn dat ze steeds meer langs elkaar heen leven. Misschien werken jullie beide de hele dag en doen jullie samen geen leuke dingen meer. De sleur zit er nu eenmaal in bij jullie en dat moet je doorbreken. Neem je partner eens mee uit eten bij een gezellig restaurant bijvoorbeeld. Zo hebben jullie samen een leuke avond.

Tip 3: Intiem zijn is zeer belangrijk in een relatie. Dit zorgt er namelijk voor dat het geen broer-zus relatie zal worden. Seks zal dus veel goeds doen bij relatieproblemen. Je hoeft je niet gedwongen te voelen om perse seks te hebben met je partner. Begin eens met een lekkere massage en wie weet loopt dit uit op meer!

>> Lees ook dit artikel met 21 super tips om je relatie te redden wanneer je problemen hebt

Wil je dat we je helpen bij je relatieproblemen? Weet je even niet meer hoe je je relatie nog kan redden en heb je hulp nodig? Dan kun je terecht voor coaching. Zijn jullie al uit elkaar? Schrijf je dan in voor de gratis training en tips.

Zijn jullie nog steeds bij elkaar maar sta je partner op het punt de relatie te verbreken? Ook dan ben je hier aan het juiste adres voor hulp. In dat geval kun je ook een gesprek aanvragen of coaching per email.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Goed artikel, het begint allemaal bij praten met elkaar. Open zijn tegenover elkaar en praten over wat er op je hart ligt. Het zal waarschijnlijk niet zijn omdat jullie niet meer van elkaar houden, maar het zijn juist vaak opeenstapelingen van kleine aspecten in de relatie.

    Haal geen oude koeien uit de sloot, eerdere verschillen die zijn uitgesproken doen er niet meer toe en hou hier dan ook niet aan vast. Laat dat geen onderwerp zijn om in een discussie naar boven te halen want dat zal de ruzie/verschillen enkel maar vergroten.

    Praat met elkaar over wat je dwars zit en luister naar de ander, echt luisteren dus reageer op wat wie vriend/vriendin zegt en hoe jij je daarbij voelt. Vraag aan je partner hoe je van elkaar zou willen zien dat er gereageerd wordt en laat tegelijk zien hoe veel je van elkaar houdt.

    Voor je het weet is het conflict opgelost en kan je elkaar een knuffel geven.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl