1

Relatieproblemen Door Borderline – Hier De Oplossing

relatieproblemen door borderline De ene relatie verloopt beter dan de andere. Toch zijn ruzies of discussies niet te voorkomen. Dat is ook helemaal niet erg! Je zult elkaar alleen maar beter leren kennen omdat je van de ander weet wat je partner nou niet leuk vindt. Eigenlijk komen ruzies overal wel voor. Binnen families, maar ook bij normale vrienden. Een ruzie in een relatie is helemaal geen probleem, tot het echt uit de hand gaat lopen. Ruzies kunnen natuurlijk over de gekste dingen zijn. Op een gegeven moment kan het zijn dat een stel uit elkaar gaat als er dagelijks ruzie is en de relatie dus eigenlijk geen zin meer heeft.

Relatieproblemen door borderline

Iemand met borderline kan maar weinig doen aan de discussies in jullie relatie. Dat klinkt misschien heel makkelijk, maar iemand met borderline heeft ook problemen met zichzelf.

Jij bent bereidt om met iemand samen te zijn die last heeft van borderline. Toch zijn er nu problemen ontstaan in jullie relatie die te maken hebben met borderline, en jij weet nu niet hoe je daarmee omgaat.

Iemand met borderline is ten eerste zeer onzeker. Het is logisch dat jij je misschien irriteert aan het feit dat je partner steeds zegt ‘ik ben zo lelijk’ bijvoorbeeld.

Het is ook lastig om hiermee om te gaan. Wat moet je nou precies wel en niet zeggen? Jij weet zelf het beste wat je wel en niet kan zeggen tegen je partner. Bij iemand met borderline is het wel belangrijk dat je diegene niet de grond in stampt. Zo zal diegene alleen nog maar meer onzeker worden, en dat kan gevolgen hebben.

Ook is het een probleem bij borderline dat de partner alles of niets wil. Als je een relatie wilt met iemand met borderline is het dus heel belangrijk om je voor de volle 100% in te zetten voor je relatie. Je partner zal namelijk al snel denken dat je niets voor je partner over hebt als je je niet helemaal inzet. Natuurlijk is het veel werk, maar je houdt van je partner, dus dan moet je ook bereidt zijn om je ervoor in te zetten.

Het derde punt is dat mensen met borderline extreem bang zijn om verlaten te worden. Je moet je partner dus absoluut laten weten dat je er altijd zal zijn voor je partner, en niet weg zal gaan. Dit kan je zeggen, maar je kunt het ook laten merken. Doe regelmatig leuke dingen samen, en ga eens romantisch uit eten. Verwen je partner en wees lief voor elkaar om niet te maken te krijgen met deze extreme verlatingsangst. Laat blijken dat je echt van je partner houdt!

Voor meer tips kun je het boek van Michelle vd Berghe lezen. Zij heeft al enorm veel stellen geholpen met allerlei soorten relatieproblemen, waaronder relatieproblemen door borderline. In haar boek zul jij enorm veel tips vinden. Ook leer je hoe je je relatie staande kunt houden en leer je wat je moet doen met iemand met borderline.

Klik hier om een reactie achter te laten 1 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG