• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatieproblemen Door Een Kind? Maak Tijd Vrij Voor Je Partner!

Na een tijdje kun je in je relatie een nieuwe stap nemen. Dit kan bijvoorbeeld samenwonen zijn. Ook kinderen krijgen kan, als beiden het hiermee eens zijn. Zwanger worden hoeft niet altijd de eerste keer te lukken. Het is geen enkel probleem als je niet na een keer zwanger bent geworden.

Je zult zien dat dit na een tijdje wel zal lukken, mits je gezond bent en geen problemen hebt om zwanger te worden. Toch kunnen kinderen een aanslag zijn op de relatie. Relatieproblemen kunnen hierdoor voorkomen, en dat is niet altijd even makkelijk. Vaak hoor je dat mensen bij elkaar blijven om het kind gelukkig te houden.

Relatieproblemen door een kind

Kinderen kunnen de oorzaak zijn van relatieproblemen. Een baby die je nachtenlang wakker houdt is niet erg bevorderend voor de romantiek tussen jullie twee. Een kind heeft veel aandacht nodig, en het kan zijn dat jullie hierdoor te weinig aandacht hebben voor elkaar. Vaak gaan stellen langs elkaar heen leven als er een kind is. De man werkt bijvoorbeeld om het gezin te onderhouden, terwijl de vrouw enorm veel aandacht moet geven aan het kind. Aan het einde van de dag zijn jullie beide uitgeput en hebben jullie geen zin meer om elkaar veel aandacht te geven.

Het is dan ook erg belangrijk om tijd vrij te maken voor je partner. Zorg eens voor een oppas en neem je partner mee uit. Ga gezellig samen uit eten en praat eens bij. Jullie hebben waarschijnlijk de afgelopen tijd maar weinig met elkaar gepraat, en dit is een goede gelegenheid hiervoor.

Ook intimiteit is erg belangrijk in een relatie. Seks moet je niet echt inplannen, het is ten slotte geen verplichting. Je kunt er wel voor zorgen dat het kind bij de oppas is en jullie een romantische avond thuis hebben. Het zou in dat geval mooi zijn als deze avond eindigt in bed om de vlam tussen jullie twee weer aan te wakkeren.

Ten slotte kunnen jullie ook met zijn drieën leuke dingen gaan doen. Zo zullen jullie je echt een gezin voelen, in plaats van dat de een constant opdraait voor de zorg. Ga samen naar de speeltuin of een leuk attractiepark. Er zijn een heleboel dingen die jullie met zijn drieën kunnen gaan doen. Je kunt hierbij natuurlijk ook het kind laten spelen. Zo kunnen jullie gezellig samen praten. Vergeet het kind echter niet en blijf goed opletten.

De belangrijkste tip is dus om ervoor te zorgen dat de vlam weer aan zal gaan en dat jullie tijd vrij maken voor elkaar. Zo voorkom je de grote problemen en zullen jullie merken dat jullie nog steeds veel van elkaar houden.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG