JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Het hebben van relatieproblemen is verschrikkelijk. Je vecht om je relatie in stand te houden, maar dat wil niet altijd baten. Het is al helemaal erg als jullie relatieproblemen hebben door andere mensen. De relatie draait immers om jullie. Het is niet altijd mogelijk een hechte band te hebben met jouw schoonfamilie. Hoe moet je omgaan met relatieproblemen door je schoonmoeder?

De eerste keer de familie van je grote liefde ontmoeten is erg spannend. Je wilt graag in de smaak vallen en een goede indruk achterlaten. In het begin is het nog wat onwennig, maar na verloop van tijd wordt de band tussen jullie ook beter. Wat moet je doen wanneer de band met je schoonmoeder niet beter wordt?

Is er niks vervelends gebeurd waardoor jouw schoonmoeder jou niet mag? Probeer dan een betere band met je schoonmoeder op te bouwen. Dit kun je doen door regelmatig op bezoek te gaan bij je schoonouders. Je hoeft er niet elke week heen te gaan, maar regelmatig je gezicht laten zien doet wonderen. Plan een keer een verrassing voor je schoonouders. Nodig ze uit en doe je best om een feestmaal op tafel te zetten. Ben je niet zo een goede kok? Neem ze dan mee naar een lekker restaurant, dit zullen ze zeker waarderen.

Bouw een band op met je schoonmoeder!

Een andere manier om een band om te bouwen met je schoonouders is door gezellige spelletjes te spelen. Door bordspelletjes te spelen bouw je vanzelf een band op. Gaat jouw schoonmoeder mee met de tijd? Nodig haar dan uit voor spelletjes op je smartphone. Dit is ook een leuk onderwerp waarover jullie kunnen praten.

Is er iets vervelends gebeurd tussen jouw schoonmoeder en jou? Neem een bos bloemen mee en schrijf in het kaartje dat je graag een keer wilt afspreken om te praten. Plan een middag of avond in zodat jullie jullie problemen kunnen uitpraten. Het kan zijn dat jullie nooit een geweldige band zullen hebben, maar het zal in ieder geval geen relatieproblemen meer veroorzaken.

Zijn er dingen gebeurd die niet meer uit te praten zijn? Realiseer je dan goed dat de relatie om jouw grote liefde en jou gaat. Zolang jullie van elkaar houden en blij met elkaar zijn, heeft jouw schoonfamilie er verder niks mee te maken. Praat met je grote liefde erover dat jij je best hebt gedaan goed contact te houden. Voel je ook niet schuldig, jij weet dat je je best hebt gedaan.

Blijft de relatie tussen je schoonmoeder en jou voor relatieproblemen zorgen? Bespreek dan met je grote liefde wat jullie van elkaar verwachten. Schrijf op wat jullie anders willen hebben en hoe jullie dat zouden kunnen bereiken. Zijn de eisen haalbaar? Probeer de eisen dan te behalen.

Meer tips over relatieproblemen

Wil jij meer tips over hoe je om moet gaan met relatieproblemen door je schoonmoeder? Neem dan even een kijkje in ons liefdesverdrietacademie. Door de jaren heen hebben we al meer dan duizenden leden mogen verwelkomen!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl