Relatieproblemen Door Het Werk? Hier De Oplossing!

Stellen die al een tijdje bij elkaar zijn kunnen uit elkaar gaan groeien. Het wordt op deze manier meer langs elkaar heen leven, in plaats van een leven samen hebben.

De sleur kan er bij een relatie langzaam insluipen, zonder dat je dit direct doorhebt. Dit kan zich ontwikkelen tot echte relatieproblemen. Het is niet de bedoeling dat je in dat geval meteen de relatie opgeeft.

Relatieproblemen kunnen worden aangepakt en je moet hierbij ook bedenken hoe belangrijk jouw partner eigenlijk voor jou is. Problemen zijn er om aangepakt te worden, en dat is precies wat jij en jouw partner nu moeten gaan doen.

Relatieproblemen door het werk

Relatieproblemen door werk komen erg vaak voor. Jouw partner heeft een drukke baan en jullie hebben nog maar weinig tijd voor elkaar. Tegen de tijd dat jouw partner thuis komt, is jouw partner uitgeput en heeft geen zin meer om leuke dingen met jou te gaan doen.

Dit vat jij misschien op als belediging, maar bedenk eens hoe het voor jouw partner is. Je partner werkt de hele dag en wil misschien wel meteen op bed als je partner thuis komt. Het werk kan psychisch, maar ook lichamelijk zwaar zijn. Verwijt je partner niet dat je partner een drukke baan heeft en moe is.

Maar nu is het dan echt tijd om het probleem aan te pakken. Jij bent er zat van dat jouw partner alle tijd aan het werk besteedt. Je begint je alleen te voelen, terwijl je dat niet zou moeten voelen in een relatie. Daarom is het tijd om tijd vrij te maken voor elkaar.

Je kunt alvast wat afspraken maken over hoe jullie het gaan aanpakken. Zet bijvoorbeeld een vaste afspraak neer op de kalender zodat jullie op deze dag zeker tijd hebben voor elkaar. Je kunt dan ook alvast plannen wat jullie gaan doen samen. Jullie kunnen samen uit eten, maar je kunt het ook erg simpel houden. In dat geval kan je kiezen voor een stuk wandelen samen.

Ook het seksuele gedeelte van de relatie kan er onder lijden dat jullie maar weinig tijd hebben samen. Verras je partner eens. Ruim het huis op, steek de kaarsjes aan en koop wat masseer olie. Als jouw partner thuis komt is je partner vast blij verrast. Je geeft je partner een lekkere massage die kan uitlopen op nog veel meer. Dit kun je doen op de bank of op het bed bijvoorbeeld.

Door aan elkaars lichaam te zitten zal de vlam tussen jullie weer aanwakkeren. Reken hierbij niet direct op seks. Als het wel gebeurd is het ook voor jou een leuke verrassing!

Er zijn nog veel meer oplossingen voor relatieproblemen door een drukke baan. Deze oplossingen kun je vinden in het boek van Michelle vd Berghe. Zij heeft al meer dan duizend stellen geholpen met het oplossen van allerlei verschillende relatieproblemen.

Je kunt het boek vinden in de liefdesverdrietacademie op deze website. Je leert enorm veel van dit boek over liefde, relaties en problemen met oplossingen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG