JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Ervaar je problemen in je relatie door onzekerheid? We kennen het allemaal, jaloerse gevoelens, of je juist voelen alsof je jouw partner niet waard bent, relatieproblemen door onzekerheid zijn niemand vreemd.

Problemen in de relatie door onzekerheid

Onzekerheid is een stille vijand van iedere relatie. Wellicht heb je door ervaringen in het verleden een minder stevige basis waardoor je je vaak onzeker voelt. Je kunt je onzeker voelen over je uiterlijk, je loopbaan en je persoonlijkheid. Sommigen ervaren het gevoel dat ze hun partner simpelweg niet kunnen bieden wat de partner verlangt en hebben het gevoel dat ze continu tekort schieten.

Deze gevoelens hebben onmiskenbaar een gevolg voor de relatie met je partner. Je zet vraagtekens bij zijn of haar gevoelens voor jou omdat je jezelf niet ziet als een volwaardig en evenwichtig persoon die veel te bieden heeft. Ieder mens kent zijn of haar onzekerheden, maar omgaan met deze gevoelens kan lastig zijn.

Hoe kan je relatie komen te lijden onder onzekerheid van een van beide partners?

Vooral mensen die ooit bedrogen zijn in een vorige relatie kunnen het moeilijk vinden om de huidige partner volledig te vertrouwen. Dit kan zich uiten in het zetten van vraagtekens bij de trouw van de partner. Dit is een vorm van onzekerheid die echt funest kan zijn voor jullie band. Wees eerlijk over je verleden en vorige ervaringen. Gebruik je verleden niet als excuus maar probeer aan te geven wat je angsten en wensen zijn om relatieproblemen door onzekerheid te voorkomen.

Het stuklopen van een relatie

Relatieproblemen door onzekerheid worden soms niet erkend door jezelf of je partner. Het is aan jullie beiden om te werken aan de onzekerheid en zo een stevige basis te bouwen voor een gezonde relatie.

Ook als je onzeker bent is het mogelijk om weer bij elkaar te komen als je nog steeds iets voelt voor je partner. Hier helpen we je graag bij met doeltreffende adviezen die jullie helpen om weer bij elkaar te komen. Soms helpt het om de relatie onder de loep te nemen om samen de problemen die er zijn niet alleen te identificeren, maar ook op te lossen.

Samen werken aan je relatieproblemen

Wat kun je doen als je merkt dat je onzekerheid (of die van je partner) in de weg staat als het gaat om jullie relatie? Geef de hoop niet op, er zijn genoeg manieren om elkaar weer het gevoel te geven dat je belangrijk bent voor elkaar. Maak gebruik van onze tips en adviezen en vecht samen voor de relatie die weer gezond kan worden. Uiteraard vergt dit wel een stukje inzet en je zult eerlijk moeten zijn (ook naar jezelf) over je onzekerheid. Dat is immers de eerste stap!

Blijf communiceren

Blijf de communicatie tussen jullie beiden open houden. Merk je dat je partner onzeker is? Zorg ervoor dat je hem of haar laat merken hoe belangrijk hij of zij voor je is. Probeer te praten problemen en maak gebruik van ons advies bij relatieproblemen door onzekerheid.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl