• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatieproblemen Door Ouders – Informatie – Tips

Jij bent super verliefd op je partner en je denkt dat er niemand tussen jullie in kan komen. Toch zijn er altijd mensen die zich bemoeien met je relatie en dat kan wel eens lastig zijn. Alleen jij en je partner zijn belangrijk in de relatie, en je hoeft je niets aan te trekken van anderen. Het is lastig om er mee om te gaan als andere mensen dit toch gaan doen. Je hebt nou eenmaal mensen die niet achter jouw relatie staan. Toch wil jij perse bij jouw partner blijven en dat is logisch.

Relatieproblemen door ouders

In een relatie krijg je altijd wel te maken met problemen. Je kan discussies en ruzies krijgen. Dat is geen enkel probleem. Geen enkele relatie is perfect en dat is ook helemaal niet nodig. Het is goed dat je voor jezelf op komt. Door de discussies zul je elkaar alleen maar beter leren kennen, omdat je weet waar jouw partner tegen is bijvoorbeeld. Je leert van deze ruzies en zult zien dat jouw relatie hierdoor alleen maar sterker zal worden.

Grote kans dat jij je partner inmiddels al hebt voorgesteld aan je ouders. Ook dit hoort bij een relatie. Toch kan het voorkomen dat jouw partner en je ouders niet goed samen door een deur kunnen. Dat maakt het voor jou natuurlijk erg lastig. Je wilt nou eenmaal graag dat je partner en je ouders goed met elkaar kunnen opschieten.

Je ouders keuren jouw partner dus af. Jij voelt je nu alsof er geen goede keus meer is. Het voelt alsof je nu moet kiezen tussen je ouders en je partner, en welke keus moet je dan maken? Je hoeft hierin natuurlijk niet perse te kiezen. Het zal wel een discussiepunt zijn tussen je ouders en jou, maar als jouw ouders echt van je houden zullen ze zich er uiteindelijk overheen zetten.

Dat zal niet makkelijk voor ze zijn en jij zal ze moeten overtuigen dat je gelukkig bent met je partner. De eerst komende tijd zullen je ouders zich hier regelmatig nog druk over maken, maar je zult zien dat zij zich hier uiteindelijk bij neer zullen leggen. Als ze zien dat jij echt gelukkig bent met je partner zullen ze hier blij om zijn. Natuurlijk willen je ouders een kind hebben dat gelukkig is.

Neem je partner eens mee naar huis en ga eens rustig zitten om over het probleem te praten. Leg uit dat jij gelukkig bent en dat je geen keuze wil maken tussen je ouders en je partner. Neem je partner mee en vraag wat precies het probleem is. Dit kan worden uitgepraat.

Als je nog meer tips wilt is het cursusmateriaal van Michelle vd Berghe dat je kunt terugvinden in het liefdesverdrietacademie een aanrader. Zij is gespecialiseerd in liefdesverdriet en allerlei andere problemen die voorkomen in een relatie. In haar boek zul je hierover veel informatie vinden. Je zult ook veel leren over je relatie in het algemeen. Michelle vd Berghe is zeer succesvol en haar cursussen hebben al tal van relaties geholpen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG