Relatieproblemen Door Seks? Intimiteit Is Belangrijk!

Relatieproblemen komen erg vaak voor, dat kan natuurlijk ook bij jou gebeuren. Onder een relatieprobleem verstaan we geen kleine ruzies maar de problemen komen vaak terug in de relatie en lijken moeilijk op te lossen. Gelukkig is het wel degelijk mogelijk om je relatieproblemen op te lossen. Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal goede tips, en natuurlijk moet je bereidt zijn om hard te werken aan je relatie.

Ook relatieproblemen door seks komen steeds vaker voor. Dat kunnen allerlei verschillende problemen zijn.

Intimiteit in een relatie is belangrijk. Dit zorgt ervoor dat jullie echte partners zijn, en niet slechts vrienden. Door seks voel je je verbonden met je partner. Een veelvoorkomend probleem is dat de een een hoger libido heeft dan de ander. Dat betekent dat de een vaker zin heeft in seks dan de ander. Degene die er vaker zin heeft kan zich irriteren aan het feit dat de ander minder vaak wil.

Ook kan het zijn dat jullie eigenlijk geen tijd hebben voor seks, maar de een dit bijvoorbeeld wel graag wil. Hierdoor komt de seks er niet van en zal er maar weinig intimiteit tussen jullie zijn. De romantiek is op dat moment misschien ver te zoeken, en dat is precies wat een relatie nodig heeft.

Natuurlijk heb je niet zo vaak seks met je partner als het begin, en dat is ook niet erg. Het is alleen niet de bedoeling dat jullie nooit meer seks hebben. Daarom is het nu belangrijk om hieraan te gaan werken. Je hoeft seks niet echt in te plannen, maar je kan wel inplannen dat jullie beide een avond vrij zijn. Op deze avond kan je je partner verleiden met sexy ondergoed bijvoorbeeld. Ook kun je rustig aan beginnen. Zo kun je eerst kiezen voor een romantisch diner en begin je daarna met een massage. Omdat jullie minder kleding aanhebben en zo erg bezig zijn met elkaar is de kans groot dat dit ook zal uitlopen op seks.

Daarnaast is het belangrijk om met je partner te praten over dit probleem. Als je partner denkt dat het geen probleem is, maar jij wel, zal het probleem alleen maar groter worden. Ga eens met je partner aan tafel zitten en zeg wat je vervelend vindt.

Ten slotte kan het zijn dat je partner in bed hele andere wensen heeft dan jij. Hierin kun je elkaar een beetje tegemoet komen. Doe in ieder geval geen dingen die je echt niet wilt. Je kunt je partner laten zien dat het ook anders kan dan hoe je partner het in gedachten heeft. Verwen je partner met nieuwe dingen. Grote kans dat je partner hiermee blij verrast is. Daarnaast is het ook zo dat hoe vaker je seks hebt, hoe vaker je dit ook weer wilt.

Voor meer tips over relatieproblemen door seks kun je ook het boek van Michelle vd Berghe bestellen. Deze kun je vinden in de liefdesverdrietacademie. Bestel het boek snel!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG