JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

relatieproblemen door blowenJe gaat het steeds vaker horen, relatieproblemen doordat jij of je partner aan het blowen bent. Was enkele tientallen jaren een wietje niet schadelijker dan een flesje bier, de doorgekweekte wietrassen van tegenwoordig zijn bij lange na niet meer zo onschuldig. Wanneer je partner iedere dag blowt en werkeloos op de bank hangt in de weekeinden kan je daar behoorlijk geïrriteerd van worden.

Jouw irritatie wekt verontwaardiging en soms agressie op want ” waar zeur je nu over, je wist toch dat ik blowde toen je met mij een relatie begon”? En daar sta je dan met je mond vol tanden. Gooi je je partner er uit of accepteer je het?

Relatieproblemen door te blowen. Waarom ontvlucht mijn partner de werkelijkheid?

Mensen die goed in hun vel zitten en blaken van zelfvertrouwen kunnen ook regelmatig wel eens een blowtje doen maar zij zullen zich er niet door laten meeslepen. Iemand die stevig met beide benen op de grond staat zal niet de laatste Euro’s uitgeven aan toch maar weer een joint en zal er zeker geen crisis door met zijn geliefde door laten ontstaan.

Als je samen met je partner kan praten over het waarom het zoveel voldoening geeft om even van de wereld weg te zijn en waarom de dagelijkse verantwoordingen niet geaccepteerd willen worden kunnen jullie misschien tot een oplossing komen. Wat zijn de problemen die met het blowen onderdrukt worden, is het bespreekbaar? Begrip en geduld van jou kant kan ook helpen alhoewel zachte heelmeesters vaak stinkende wonden maken. Je mag best je partner eens confronteren met het probleem dat JIJ hebt met zijn of haar blowen. Doe dit alleen niet te vaak, drijf het niet op de spits. Uit nijd gaat de blower dan vaak nog meer stomen.

Begin van het einde?

Blowt je partner regelmatig, de kosten en de bijkomende lamlendig- en onredelijkheid beginnen je op je zenuwen te werken en JIJ bent diegene die zeurt? Dan is jullie relatieprobleem door het blowen eigenlijk al lang niet meer jouw probleem. In een relatie deel je vreugd en problemen. Als jij aangeeft een relatieprobleem door het blowen te hebben en je partner wenst hier geen begrip voor op te brengen dan is je geliefde hard op weg ‘je ex’ te worden.

Maar je wilt helemaal niet dat je geliefde ‘je ex’ wordt! Je wilt juist een fijne relatie zonder die shit! Neem afstand van de blower en wees jezelf. Het is een vorm van afscheid nemen, het zal je pijn doen maar je zal ergens het ping pong effect moeten doorbreken.

Hartenpijn, verdriet over je gevoel van liefde, dat is wat je zal voelen. Maar wil je je partner behouden zal je afstand van haar/hem moeten nemen. Hoe? dat is hier niet 1,2,3 uit te leggen. Omdat het vergelijkbaar is met liefdesverdriet raden we je aan het coaching programma in huis te halen!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl