JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Een gebroken hart overkomt ons allemaal wel eens, maar soms kan het zo heftig veel pijn doen, dat je er letterlijk ziek van wordt. Eigenlijk wil je niks liever dan je ex terug. Probleem echter is dat er relatieproblemen door liegen waren ontstaan. Het kan zijn dat je zelf degene was die heeft gelogen, maar andersom natuurlijk ook. Hoe krijg je dan je ex terug, als er geen vertrouwen meer in de persoon is? Afhankelijk van de leugen en de vergevingsgezindheid van degene die belogen is. Maar als er een sprankje hoop en nog wat liefde aanwezig is, dan moet het kunnen.

Hoe pak je het aan als je zelf hebt gelogen?

Je zal eerst wat zelfkennis moeten vergaren. Leugens zijn er niet voor niets. Is er misschien sprake van overspel geweest en dit geheim gehouden? Dan kan je beter eerst afvragen wat hier de reden voor is geweest. Was er sprake van de bekende sleur in je relatie, een bepaald gemis aan gevoel of neem je het niet zo met trouw zijn en dacht je er mee weg te komen? Wees eerlijk tegen jezelf.

Als je eruit bent gekomen na een poos, dan kan je als je hebt besloten dat het de moeite nog waard is proberen je ex te benaderen. Dit kan persoonlijk maar ook via een brief,telefonisch of via de mail. Bied je oprechte excuses aan met een duidelijke gedetailleerde reden. Verwacht niet gelijk dat je ex meteen overstag zal gaan.

Vertrouwen verdien je nou eenmaal niet gelijk terug met een excuses. Blijf je er ook van bewust dat je ex het kan afwijzen en dat het zijn of haar goed recht is om dat te doen.

Ga in ieder geval niet claimen en pushen.

Wanneer je ex aangeeft dat de excuses zijn aanvaard, maar een relatie er niet of voorlopig niet meer inzit, stel dan voor vrienden te worden. Je zal moeten bewijzen met de tijd, dat je bent veranderd.

Ga intussen niet bij de pakken neerzitten. Pak je leven op en ga erop uit. Er wordt niet voor niets gezegd: ‘De beste wraak op je ex, is door gelukkig te zijn!’

Nou wil je geen wraak nemen, want je wil je ex terug. Maar als er nog gevoel is, zal het meer effect hebben als je gelukkig overkomt, dan als een zielig hoopje dat het verpest heeft.

Laat je ex weten, dat als er iets is waarmee je het goed kan maken, dat je hiertoe bereid bent. Doe geen beloftes die je niet waar kan maken, want dan kan je het de volgende keer wel vergeten.

Als je ex tegen jou heeft gelogen

Relatieproblemen door liegen, is vaak een kwalijke zaak. Als je ex tegen jou gelogen heeft, zal je bereid moeten zijn hem of haar het voordeel van de twijfel te gunnen. Heel belangrijk is dat je zeker weet dat je dit aankan. Neem geen overhaaste beslissingen en kijk de kat uit de boom. Vertel hem of haar dat je het vergeeft, maar wel verwerkingstijd nodig hebt.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl