Relatieproblemen Door Te Roken? Dat Kan Het Einde Betekenen…

Liefdesverdriet doet veel pijn. Iemand waarop je eerst altijd kon vertrouwen is er nu niet meer om jou te steunen. Diegene waarbij jij altijd je hart kon luchten, neemt nu de telefoon niet meer voor je op. Het verdriet lijkt oneindig te duren. Zal je ooit nog over die pijn heenkomen? Ja, gelukkig is het mogelijk om over liefdesverdriet heen te komen. En beter nog, je kunt zelfs met succes je ex weer terugwinnen. Veel mensen zijn jou voorgegaan en hebben met succes hun ex weer teruggewonnen.

Er zijn verschillende oorzaken van relatiebreuken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jullie uit elkaar zijn gegroeid, iemand van jullie is vreemdgegaan of dat jullie andere toekomstplannen hebben. Een andere oorzaak van een relatiebreuk kan roken zijn. Jij rookt en je ex vond dat een erg slechte gewoonte. Je ex vond dat zelfs zo’n slechte gewoonte dat je ex het heeft uitgemaakt. Jij probeerde met jouw verslaving te stoppen, maar dat is niet gelukt.

Relatieproblemen door roken

Er zijn verschillende manieren om met deze relatiebreuk om te gaan. Ten eerste kun je proberen over je ex heen te komen en verder te gaan met je leven zonder je ex. Ten tweede kun je stoppen met roken. En de laatste manier is om je ex proberen over te halen jullie relatie nog een kans te geven, ondanks jouw verslaving.

Over je ex heenkomen doe je door afleiding te zoeken. In het begin zal je merken dat je constant aan je ex denkt en de hele dag verdrietig bent. Dit is een fase waar je doorheen moet. Iedereen heeft hier last van, maar komt er uiteindelijk overheen. Probeer door te gaan met je leven en met vrienden over je verdriet te praten. Door al je verdriet binnen te houden, zal het je niet gaan lukken over je verdriet heen te komen.

In Nederland roken ongeveer 26% van de bevolking ouder dan 14 jaar regelmatig of dagelijks. Stoppen met roken is erg lastig. Door de nicotine in de sigaretten blijf je verlangen naar sigaretten. Daarnaast speelt geestelijke verslaving een rol. Het roken van sigaretten is een gewoonte geworden, waardoor het op stressmomenten erg lastig is een sigaret te weerstaan.

Hulp bij verslaving

Er zijn verschillende hulpmiddelen bij het stoppen met roken. Zo kun je bijvoorbeeld nicotinepleisters of nicotinekauwgom kopen ter ondersteuning. Deze hulpmiddelen vullen het tekort aan nicotine aan zodat je minder last hebt van ontwenningsverschijnselen. Het is echter aan jou om helemaal te stoppen met roken. Lichaamsbeweging kan een goede afleiding zijn. Bovendien helpt sporten de kilo’s tegen te gaan die je misschien weer aankomt na het stoppen met roken.

De laatste optie is je ex te overtuigen dat jullie ook bij elkaar kunnen blijven ondanks het feit dat je rookt. Stel bijvoorbeeld voor dat je niet binnen mag roken. Of in bepaalde kamers niet mag roken. Zorg ervoor dat je ex er minder mee geconfronteerd wordt.

Koop nu het boek van Michelle vd Berghe voor nog meer tips over het oplossen van je relatieproblemen of het terugwinnen van je ex. Dat kan in ons liefdesverdrietacademie.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG