JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Relatieproblemen door vreemdgaan

Moet je het vreemdgaan van je partner wel of niet accepteren? Is het een 'slippertje' als een kreet om hulp dat er iets niet goed zit of is de koek op en heeft je geliefde een ander onderkomen gezocht?

Bij een relatieprobleem waarbij een van de partners vreemdgaat ligt de oorzaak vaak dieper dan je denkt. Een poging tot uitpraten in een dergelijke situatie is moeilijk en zal niet in alle relaties uitkomst bieden. Toch is vreemdgaan niets nieuws onder de zon en de reden heeft in veel gevallen niets te maken met het 'niet meer houden van'.

Lees ook dit artikel die is verschenen in De Telegraaf en waar ik mijn licht werp op de vraag 'Is vreemdgaan de doodsteek voor je relatie?'

Relatieprobleem door vreemdgaan. Hoe zie jij je partner?

Je bent erachter gekomen dat je partner vreemdgaat of gegaan is. Wat doe je? Zet je je lief buiten? Dat is moeilijk.

Alles wat jullie hebben opgebouwd veeg je dat zomaar met één streek van tafel? Wanneer je het accepteert, denk je, ben jij de sukkel in jullie relatie die het zich allemaal laat welgevallen en leef je in angstige afwachting van de volgende keer totdat je partner het misschien weer zal doen.

En juist daar, op dat punt, daar ga je de fout in! Oké, je bent gekwetst en je bent het vertrouwen kwijt. Je stelt je wantrouwend op en onbewust duw je daarmee je partner nog verder van je af.

Maak gebruik van de ontstane crisis.

Wanneer het overspel eenmaal openbaar is geworden en er niets meer te verbergen valt is het de juiste tijd eens een openhartig gesprek met elkaar te hebben. Het zal voor jullie beiden een pijnlijk gesprek zijn maar kan tot verrassende onthullingen leiden.

Misschien voelt je partner zich bij jou niet meer gewaardeerd en viel daarom voor die ander.

Ook kan het zijn dat jij niet meer zoveel aandacht aan jezelf besteedde en het niet meer zo vonkte tussen jullie. Het is iemand die vreemdgaat vaak in eerste instantie niet eens om de sex te doen alswel om het extra beetje aandacht of een luisterend oor.

Als tijdens het gesprek blijkt dat je partner wel heel veel om jou geeft en jij om je partner dan zouden jullie toch gek zijn wanneer jullie een punt achter de relatie zouden zetten?

Wat als jullie er niet uitkomen?

Niets is er zo moeilijk als je eigen relatieproblemen oplossen. Zeker wanneer er relatieproblemen door vreemdgaan aan de orde zijn kan je wel een beetje hulp van een onafhankelijk iemand gebruiken. Omdat je misschien ook niet aan de grote klok wilt hangen dat er een dergelijk probleem is in jullie relatie is het fijn dat je hier via deze site hulp kunt vinden.

>>> Lees ook nog dit artikel ' je ex terug na vreemdgaan, enkele goede tips'

>>> Je kunt ook nog dit artikel lezen 'je ex terugkrijgen na vreemdgaan mogelijk?'

 

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl