• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatieproblemen Door Vrienden? Praten Helpt…

Je bent samen met je partner omdat je van je partner houdt. Niets staat jullie geluk in de weg, tot de problemen beginnen te komen. Dit is helemaal niet erg, want elke relatie heeft problemen. Het is echter niet de bedoeling dat je meer verdriet dan geluk hebt door jouw relatie. Bedenk dus goed wat de dingen in jouw relatie zijn die jou gelukkig maken, en welke dingen jou verdrietig maken.

Deze punten kun je tegen elkaar afwegen. Problemen zijn er altijd om te worden opgelost. Jij kiest ervoor om je problemen met jouw partner op te lossen. Je geeft de strijd niet op, en dat is al heel goed. Dit betekent dat jij genoeg van jouw partner houdt om te vechten voor jullie relatie, ondanks de problemen die jullie hebben.

Relatieproblemen door vrienden

Relatieproblemen kunnen komen door allerlei dingen. Je kan het niet vinden met de schoonfamilie, je partner is eens vreemdgegaan of jullie botsen als het gaat om jullie interesses. Ook relatieproblemen door vrienden komen erg vaak voor. Dit kan ook meerdere dingen betekenen.

Zo kan het zijn dat jij totaal niet overweg kan met de vrienden van jouw partner, hoe graag je dit ook wilt. Misschien vinden jullie elkaar gewoon niet aardig, of irriteer je je aan de vrienden van je partner. Het kan ook zo zijn dat jouw partner niet overweg kan met jouw vrienden. Het is in ieder geval een probleem, omdat het ook leuk is om vrienden uit te nodigen.

Bij een probleem als dit is het ook belangrijk om het uit te praten. Leg uit waar jij je aan irriteert, of wat je precies niet leuk vindt. Dit kan je eerst met jouw partner bespreken. Als het dan nog niet opgelost is, kun je het er ook over hebben met de vrienden erbij. Wees eerlijk, omdat het probleem anders niet verholpen zal worden.

Je hebt ook een heel ander probleem. Het kan zijn dat jouw vrienden het niet eens zijn met het feit dat jij samen bent met deze partner. Dit kan natuurlijk ook andersom zijn. Blijkbaar zien jouw vrienden niet hoe leuk jouw partner is, en vinden ze dat jouw partner niet de juiste is voor jou. Praat hierover met je vrienden! Je moet weten waarom zij zo denken.

Nodig deze vrienden eens uit terwijl jij en jouw partner ook aanwezig zijn. Als het probleem er dan nog is, moet je je vrienden duidelijk maken dat ze het ook tegen jouw partner moeten zeggen. Dit is de enige manier om de problemen de wereld uit te helpen. Misschien zien jouw vrienden achteraf ook in dat jouw partner helemaal geen slecht persoon is, en het beste met jou voor heeft.

Relatietips

Over dit onderwerp zijn nog veel meer tips. Deze kun je vinden in het fantastische boek van Michelle vd Berghe. In dit boek leer je veel over relatieproblemen met verschillende oorzaken en leer je ook over relaties in het algemeen. Je kunt dit boek nu snel bestellen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG