JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als koppel dat een baby verwacht, kun je dagelijks op een roze wolk vertoeven. Echter kan het ook zo zijn dat er relatieproblemen ontstaan door de zwangerschap. Dit kan verschillende redenen hebben, maar één ding is zeker: het komt de band tussen de ouders niet ten goede.

Relatieproblemen door zwangerschap

Tijdens een zwangerschap gebeurt er veel in en met het lichaam van de vrouw. In de eerste 3 maanden van de zwangerschap kan een vrouw zich misselijk voelen en bepaalde geuren en smaken als zeer onprettig ervaren.

Dit kan er toe leiden dat de vrouw zich geïrriteerd voelt, wat een negatief effect kan hebben op beide partners. Veel stellen zien dit niet als aanleiding voor relatieproblemen door zwangerschap, terwijl anderen dit als zeer onprettig ervaren en het liefst elkaar alleen laten.

Wanneer een stel elkaar liever alleen laat, kunnen er op den duur relatieproblemen ontstaan. Een zwangerschap duurt immers gemiddeld 9 maanden. In die 9 maanden komen de meeste vrouwen ook aan in gewicht en kunnen zich hierdoor onaantrekkelijk voelen, waardoor zij hun partner op afstand proberen te houden. Ook kan het zo zijn dat de partner zijn/haar vrouw of vriendin op dat moment niet aantrekkelijk vindt.

Hormonale schommelingen

Wanneer je zwanger bent, kun je je de ene dag intens gelukkig voelen, terwijl je je de andere dag enorm rot kan voelen. Dit alles heeft te maken met hormonale schommelingen die de maanden van de zwangerschap met zich meebrengen.

Deze schommelingen kunnen er voor zorgen dat je je het ene moment begerenswaardig voelt, waardoor je je partner graag tussen de lakens ziet, en het andere moment juist je partner niet wilt zien.

Andersom is dit ook mogelijk. Als beide partners elkaar uiteindelijk weinig tot geen aandacht schenken, kan er een emotionele kloof tussen beide partijen ontstaan. Dit resulteert in veel gevallen in relatieproblemen door zwangerschap.

Doe iets voor elkaar

Om relatieproblemen door zwangerschap te voorkomen, is het belangrijk dat je je relatie niet laat verslonzen. Betrek elkaar bij de zwangerschap, vertel over je gevoelens, lach en huil samen, luister naar de ander, maar gun elkaar af en toe ook even de nodige rust.

Probeer ook leuke dingen voor elkaar te doen. Als partner zijnde kun je je vrouw of vriendin laten blijken dat je haar nog steeds enorm aantrekkelijk en lief vindt door haar mee uit eten te nemen, samen te genieten van een dagje wellness of een weekendje in een hotel te boeken.

Als zwangere vrouw zijnde kun je tevens al deze dingen voor je partner doen, maar wat veel partners tijdens de zwangerschap missen, is het leven tussen de lakens. Trakteer jezelf op een mooi lingeriesetje en verras je partner.

Tegenwoordig zijn er zeer mooie, sexy en tevens comfortabele lingeriesetjes verkrijgbaar, speciaal voor de zwangere vrouw.

Wanneer er al relatieproblemen door zwangerschap zijn ontstaan, kun je al deze voorbeelden ook toepassen. Als er echt geen weg naar verbetering lijkt te zijn, kun je altijd nog in gesprek gaan met een relatietherapeut.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl