Seks Met Je Ex? Advies Voor Mannen & Vrouwen…

Advies voor mannen: Jij wil natuurlijk zo snel als het maar kan terug seks hebben met je ex. Wanneer jullie terug seks hebben met elkaar dan ervaart een vrouw dit meestal als zijnde dat jullie terug samen zijn.

Ga er maar van uit dat “haar terug in je bed krijgen” niet simpel zal zijn.

seks met je exWanneer er terug sprake is van een aantrekking tussen jullie beide, en jij jezelf terug helemaal zowel mentaal als fysisch top voelt, maak je dan geen zorgen!

Een vrouw zal makkelijker met iemand naar bed gaan,met wie ze dat in het verleden nog mee gedaan heeft . Dus in dat opzicht heb je dus een belangrijk voordeel.

Vooraleer je seks met je ex kunt hebben, zorg er eerst voor dat je wat enkele kleine dates met je ex achter de rug hebt gehad. Als je eerdere dates goed verlopen zijn, heb je grotendeels het vertrouwen bij haar teruggewonnen.

Nu geef je een reden op om naar haar huis te gaan , of beter nog….naar jouw woning want bij jouw is alles heel erg netjes en opgeruimd! Toch?? …………Toch ?

Dus je geeft een reden op! En die is heel erg belangrijk, want zij weet net zo goed als jij wat het gevolg daarvan kan zijn. Een vrouw heeft in dit geval een aannemelijke en geloofwaardige reden nodig.

Je kan dus niet zo maar gewoon zeggen “Hey laten we even naar mijn huis gaan”

Dit zou daarentegen bv. een veel beter argument zijn : “Hey ik heb thuis een goede DVD liggen, willen wij hem samen gaan bekijken? Dan kan ik je gelijk ook de foto’s laten zien van mijn vakantie in ………….. “.

(en wacht niet op het antwoord, maar terwijl je het zegt vertrek je gewoon. Vrouwen houden van mannen die weten wat ze willen en iets of wat in een leuke manier dominant kunnen zijn.)

Desondanks zij nu in de gedachten heeft dat ze inderdaad naar een dvd gaat kijken, realiseert ze zich aan de andere kant ook heel goed wat daarvan het logisch gevolg zou kunnen zijn!

Maar gewoon omdat ze een logische reden heeft om mee naar jouw plek te gaan, zal zij eerder reageren in de zin van: “oké het is goed” of ze volgt je gewoon zonder verder iets te zeggen!

Het kan ook zijn dat ze zegt “ja oké, maar maak je geen illusies” Jij kan daar iets op antwoorden in de zin van:

“Joh, kalmpjes aan, ik wil je alleen maar een leuke filmpje opzetten” En dat zeg je dan uiteraard al lachend!

Maar laat ons er nu eens van uitgaan dat ze bijvoorbeeld, droogweg ” nee” zegt.

Begin dan zelf niet met verder aan te dringen, maar geef haar gewoon nog wat meer tijd. Op het ogenblik dat jullie samen zitten bij jouw thuis, zet dan ook de desbetreffende dvd. Pak het allemaal heel langzaam aan en wanneer je ziet dat de kans zich voordoet, ga dan om te beginnen niet verder dan een lichte aanraking bij haar schouder of haar hand. En doe alsof dit per ongeluk gebeurt! Kijk hoe zij hierop reageert.

Als ze hier positief op reageert, dan kan je dit natuurlijk nog eens herhalen en eventueel proberen een stapje verder te gaan. Als de reactie eerder negatief was wees dan ook zo verstandig om een stapje terug te nemen.

Indien er door een of andere reden niet eindigt in de slaapkamer, dan is dit helemaal niet zo erg. Je moet begrijpen dat je van ver komt. Probeer het dan gewoon eens een volgende keer. Kan je vooral niet terneergeslagen en hopeloos opstellen. Want tot hiertoe is alles leuk met jouw… Toch?

Vooral wanneer je dat bij afloop ook zo kan uitdrukken! Zeg gewoon iets in de aard van: ik had een geweldige avond met jou! En laat zien dat je bedoelingen goed zijn door middel van dit samenzijn ook fatsoenlijk te beëindigen.

Seks met je ex – advies voor vrouwen

Jij zal niet zo snel geneigd zijn om zomaar ineens met jouw ex terug naar bed te gaan. Zeker niet vooraleer jij van hem de bevestiging hebt dat jullie terug een koppel zijn. Dit wil niet zeggen dat jij deze bevestiging bij hem nu moet gaan afdwingen. Ik ga ervan uit dat jij zelf ook liever zou hebben dat dit van zijn kant komt.

Ik kan je ook adviseren, om niet met hem naar bed te gaan vooraleer jullie officieel terug een koppel zijn.

Kijk, mannen waarderen deze dingen het meest als zij er veel hebben moeten voor doen. Daarbuiten zijn er ook nog heel veel andere redenen om niet zomaar meteen met hem naar bed te gaan.

Zoals:

1 . Hem doen verlangen en watertanden.

2. Door de boot wat af te houden, gaat jouw plaats in zijn gedachten alsmaar toenemen.

3. Je maakt zijn verlangen naar jouw groter.

4. Hij krijgt veel meer respect voor jouw

Wanneer alles goed gaat tussen jullie, en toch weiger je om met hem naar bed te gaan, dan zal hij waarschijnlijk wel willen weten hoe dit komt.

Ik adviseer je om dan niet zomaar meteen te zeggen dat je gewoon wil wachten tot jullie definitief weer samen zijn. Want dat klinkt alsof je hem wilt manipuleren.

Zeg hem gewoon dat jij jezelf hebt voorgenomen om geen oppervlakkige seks meer te willen hebben. Dit komt helemaal niet over alsof je hem wil manipuleren. En je laat zien dat jouw beslissing niet rechtstreeks iets met hem te maken heeft, maar dat dit nou eenmaal jouw waarden zijn.

Seks Met Je Ex? Advies Voor Mannen & Vrouwen... by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties