Slechte Seks In Een Relatie? Ontdek Hier De Oplossing!

Een relatie draait voornamelijk om het gevoel dat je verliefd bent op elkaar en dat je intieme dingen met elkaar kunt delen. Je kan elkaar alles vertellen en je kan echt jezelf zijn bij jouw partner. Natuurlijk zijn er wel eens ruzies en voel je je wel eens rot.

Ook dit is heel normaal in een relatie en hierover hoef je je niet druk te maken. Niemand is perfect, ook jij of jouw partner niet. Van een relatie kun je ook veel leren. Dit kan zijn over jezelf maar ook over je partner.

Praat met je partner

Seks is een belangrijk punt in een relatie. Door seks voel je je echt met elkaar verbonden en dit is niet iets wat je met anderen doet. Dit maakt seks nou juist zo speciaal, want je deelt dit alleen met jouw partner.

Toch kunnen er op dit gebied wel wat problemen zijn. Je partner voldoet bijvoorbeeld niet aan jouw wensen in bed, of je partner is bijvoorbeeld veel te extreem. Ook seks in een relatie is iets om aan te werken.

De één houdt van het ene, de ander van het andere. Seks is niet zomaar een bepaald ding, maar het kan op vele verschillende manieren gedaan worden.

Helaas heb jij nu het probleem dat je vindt dat de seks slecht is met jouw partner. Dit kan een behoorlijke afknapper zijn, maar is niet direct een reden om de relatie te verbreken. Het toverwoord voor slechte seks is praten.

Je moet het er met je partner over hebben. Dit is niet makkelijk, want je wilt je partner niet beledigen of pijn doen. Aan de andere kant is het wel heel belangrijk om erover te praten. Jij wil niet je hele leven slechte seks, terwijl je misschien wel je hele leven bij jouw partner wil blijven.

Ga eens aan tafel zitten met je partner en zeg dat je iets wilt bespreken. Je kunt op een aardige manier zeggen wat je wel en niet leuk vindt in bed. Vertel hierbij dan ook wat je liever zou hebben en leg goed uit wat dit dan precies is. Als je zegt dat de seks niet goed genoeg is, is dit te vaag. Wat is precies niet goed genoeg? Wat kan er beter?

Zeg er ook meteen bij dat je partner zich niet beledigd hoeft te voelen. Iedereen heeft andere wensen in bed. Misschien vond de ex van jouw partner het wel goed en vindt jouw partner het nu vreemd dat jij niet volledig tevreden bent.

Ten tweede kun je ook je partner leiden in bed. Geef hierbij een beetje instructies door de hand bijvoorbeeld te verplaatsen, of door te zeggen wat je wilt. Zo kan het duidelijk worden voor je partner wat beter moet.

Voor nog veel meer tips over het oplossen van relatieproblemen kan je het coachingprogramma van Michelle vd Berghe bestellen. Zij heeft enorm veel ervaring op het gebied van relaties, relatieproblemen en nog veel meer. Je zult enorm veel leren!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG