Soul Body Fusion®
voor verbinding van
ziel, lichaam en geest

Heb je het gevoel dat je ziel, lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort? Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken?

Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam zoals de bedoeling is!

Marjolein Martinaud

Hypnotherapeut

Soul Body Fusion® Practitioner

Havening Techniques® Practitioner

Soul Body Fusion ® is ontwikkeld door Jonette Crowley van Center for Creative Consciousness.

Soul Body Fusion ® betekent letterlijk "het versmelten van de ziel met het lichaam"

Wanneer Ziel en Lichaam van elkaar zijn
afgescheiden gebeurt er dit....

Ieder van ons heeft een unieke prachtige ziel, die zo graag tot uiting wil komen. Maar vaak ervaren we dat we deze niet goed kunnen horen, voelen of eren. Het lukt ons niet om onze ziel volledig in ons fysieke lichaam te integreren. We leven dan ons leven met de lichten half aan, niet in staat om de gezondheid, overvloed en het welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn.


Bij veel mensen zijn lichaam en ziel niet op elkaar afgestemd door grote of subtielere trauma’s van het leven zoals ziekte, misbruik, afwijzing, teleurstellingen, hard werken of onzekerheid. Of, zoals nu, door dit huidige ’trauma’ (of kans) die inspeelt op collectieve en oude angst. Dit kan ons het zicht op volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen. Een gevoel van afgesneden zijn. Van niet meer weten, wat nu?


Wanneer wij verlangen naar een heldere verbinding met ons ware zelf of hogere bewustzijn, zullen dit grote licht met hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam dienen te brengen.


We zijn hier ons alleen vaak niet van bewust en weten niet hoe. Hierdoor kunnen we het gevoel hebben het leven te leiden met een gevoel van gemis of niet helemaal aanwezig te zijn.

Heb jij het gevoel dat je lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je het gevoel niet geaard te zijn? Weet je dat je eigenlijk een betere gezondheid of meer energie zou moeten hebben? Maar weet je simpelweg niet waar te beginnen?

Dan is Soul Body Fusion® wat voor jou!

Een Soul Body Fusion® sessie geeft je een beeld van hoe je kan zijn en brengt dat dichter bij je. Je gaat staan voor zó’n grote harmonie dat het energieveld dat je om je heen verspreid ook anderen in harmonie begint te brengen.

Wat is je Ziel?

Ziel is een woord wat probeert onderscheid aan te geven aan iets wat (haast) niet te onderscheiden is in hogere dimensies van bewustzijn. Er is geen duidelijk onderscheid tussen jouw ziel, en iemand anders’ ziel, de aarde ziel, de galactische ziel….

Eigenlijk is er vooral en alleen bewustzijn en voor communicatiedoeleinden bakenen we een stukje af en noemen we dat ziel. Dat stukje bewustzijn dat zich verbindt met een lichaam zou je de naam ziel kunnen geven, het blijft bewustzijn en is nooit gescheiden (geweest) van bewustzijn.

Deze tijd vraagt dat we dichter bij onszelf blijven, bij onze essentie, bij vertrouwen, rust en helder handelen vanuit liefde. Van daaruit verschijnen alle antwoorden.

Hoe werkt Soul Body Fusion® ?

Soul Body Fusion® is een eenvoudige energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt op zielsniveau, waarmee blokkades (angst) op mentaal, emotioneel en fysiek niveau opgelost kunnen worden. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Je ziel, die altijd weet wat het beste voor je is, zal jouw hoogste goed altijd willen dienen. 

Het versnelt het proces van trouw worden aan jezelf. Je zelfhelend vermogen kan herstellen en versterken. Je kan meer verbinding, harmonie, energie en levenskracht in leven ervaren, en letterlijk meer Zelf-vertrouwen. Ook kan je spiritueel bewustzijn in een stroomversnelling komen.

Wat maakt dat Soul Body Fusion® werkt?

Soul Body Fusion® werkt doordat:

Het is natuurlijk

Een goede verbinding tussen lichaam en ziel is natuurlijk. Wanneer je afgescheiden bent van je ziel ervaar je veel onrust. Je buitenwereld is altijd een reflectie van je binnenwereld

Resonantie

Er sprake is van resonantie, de hoge frequentie van de Ziel kan blokkades en trauma’s oplossen 

Intentie

We spreken de intentie uit dat de Zielsenergie tot in elke cel van het lichaam mag komen.

Dit zorgt ervoor dat de ziel meer in het lichaam komt.

Hoe gaat een Soul Body Fusion® live sessie in zijn werk?

(Let op: óók sessies via videobellen of telefoon zijn mogelijk. Energie gaat immers door alles heen! Ik bespreek hieronder hoe een live sessie er uit ziet. Online sessies gaan op dezelfde manier)

Bij een Soul Body Fusion® live sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers.
Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze van ongeveer 5 minuten ertussen.

Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog,
geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. 

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

Ik voel me zoveel meer veerkrachtig

“De Soul Body Fusion sessies hebben me geholpen om niet te verdrinken in mijn verdriet. Ik merkte dat ik meer ging ondernemen, actiever werd en mij meer kon concentreren op wat er echt toe doet. Ja, het voelt als het hebben van meer veerkracht want wat er is gebeurd lijkt nu veel meer op afstand. Heel erg bedankt voor je hulp!"

Remy

Het is als thuiskomen in mijzelf

"Ik vind het erg moeilijk te beschrijven wat er nu precies met mij gebeurde in de sessie. Mijn handen begonnen te tintelen. Ik voelde een golf van rust door mijheen. Misschien kan ik het beschrijven als 'thuiskomen in mezelf'. Ik heb vannacht als een roos geslapen en werd energiek wakker. Dit heb ik in maanden niet beleefd. Dank je wel Marjolein!"

Simone

Ik voel me rustiger en stabieler

"Het is alsof er meer is opgeruimd in mijn hoofd en ik nu meer in contact sta met de aarde. Dat geeft me meer rust en stabiliteit. Ik word ook niet meer zo snel boos of angstig. Het voelt gewoon heerlijk! Dank je wel Marjolein voor deze fijne sessies met Soul Body Fusion!"

Cynthia

Puzzelstukjes vallen op zijn plaats

"Het lijkt wel alsof alle puzzelstukjes eindelijk op zijn plaats vallen. Alles stroomt weer in mijn leven en kan veel helderder denken dan ooit tevoor. Ik voel me blij, opgeruimd en energiek. Dank je wel!

Thomas

Wat merk je na een Soul Body Fusion® sessie? 

Jouw ziel is uniek, en waar jij nu staat in jouw leven is uniek. Een standaard resultaat laat zich daardoor niet voorspellen.

Wat mensen kunnen merken tijdens een fusion varieert van helemaal niets, tot wat licht in het hoofd, tintelingen, warmte,  kleine schokjes, diepe rust, golfbewegingen, draaierig, tranen, euforie, ruimte, zwaarte, gelukzaligheid, een gevoel van thuiskomen, zelfliefde, vrede, blijheid of van alles door elkaar.
Dit verschilt van mens tot mens en van sessie tot sessie.

Je kunt op een natuurlijke manier harmonie, potentieel, meer energie en innerlijke wijsheid gaan ervaren
waardoor je beter in je vel komt te zitten.
Wanneer het licht van jouw Ziel toegang krijgt tot alle cellen van jouw lichaam kan het de leiding gaan nemen, gaat het meer stromen en versnellen de dingen zoals dat voor jou de bedoeling is.

De uitwerkingen na een SBF sessie kunnen in sommige gevallen pas weken erna merkbaar zijn.

Het 'Gootsteenontstopper' effect

Vaak voelen mensen zich na een sessie of workshop stralender, beter etc. Het kan ook zijn dat je na een sessie of workshop nog geen verschil merkt, of je niet gelijk beter voelt, maar ook als je je in de week na een sessie of  workshop slechter voelt dan voor de sessie of workshop, dan is ook dat positief. De ziel is dan bezig als "gootsteenontstopper". Oude blessures of botbreuken kunnen ook nog even pijn geven, dat is een positief teken want het betekent dat de energetische blokkade die er nog zat aan het oplossen is.

Hoeveel Soul Body Fusion® sessies zijn er nodig? 

Aan te raden is om 3 sessies te doen. Een sessie duurt 2x10 minuten met een tussenpauze van 5 minuten.

Dit vindt dan als volgt plaats:

Week 1: sessie 1

Week 2: sessie 2

Week 4: sessie 3

Tussen de eerste en derde sessie zit ongeveer 3 weken.

 Sessies op afstand vinden plaats op dinsdag, woensdag of vrijdag

Live sessies worden op de maandag gegeven in Weesp. Op dinsdag, woensdag of vrijdag in Almere

Dit is wie ik ben

Mijn passie voor de geest van de mens, wat maakt dat hij of zij een probleem doet, de manier hoe een ieder op andere wijze naar de wereld kijkt heeft me altijd gefascineerd. Ik stond jarenlang voor de klas en op een gegeven moment voelde het niet meer goed voor mij. Mijn opleiding als hypnotherapeut heeft me gebracht waar ik nu sta. Ik begeleid met veel liefde en volle overgave mensen naar een gelukkiger en harmonieuzer (liefdes)leven en een gezonde verbinding met zichzelf. Je kunt hier nog meer lezen over mij

Liefdesverdriet.nl