Te lieve mannen zijn beslist niet sexy! 5 Tips hoe je weer aantrekkelijk wordt als je te lief bent voor je (ex) vriendin

Te lieve mannen vormen voor veel vrouwen een probleem. In het algemeen hebben vrouwen niet echt een aversie tegen echt aardige mannen, ze hebben eerder een aversie tegen passieve, manipulatieve leugenaars (net als, net als, precies! net als wie dan ook)

Mensen met een sterke positieve persoonlijkheid zijn aantrekkelijk. Vooral als ze ook nog blijk geven er een bijzondere of mooie levensfilosofie op na te houden. Maar wat met name belangrijk is – en dat is waar het bij te lieve mannen vaak aan ontbreekt – is dat ze geen grenzen weten aan te geven.

Te lieve mannen, hufters en geestelijk sterke persoonlijkheden

Te lieve mannen worden vaak zomaar aan de kant gezet en vragen zich af hoe dat kan. Ze zeggen dan vaak ‘ hoe kan het nu dat mijn ex het heeft uitgemaakt? ik was namelijk ontzettend lief voor haar. Onbegrijpelijk!  misschien zoekt ze dan een hufter”

Maar lieve help, wat een grote denkfout wordt er gemaakt.!

Het is echt veel eenvoudiger dan de te lieve man wel denkt. Kijk mannen, vrouwen houden van oprechtheid, geen leugenaars of valse persoonlijkheden. Ze willen ook een man met een hoog emotioneel intelligentie coëfficient.

Vrouwen hebben een soort tweede neus: ze weten heel snel welke man niet deugt, of niet oprecht is. Te lieve mannen zijn in hun ogen vaak passief, manipulatieve leugenaars die maar 1 ding voor ogen hebben: haar het bed in krijgen. De meeste mannen zijn vaak hopeloos onhandig wat dit betreft, maar in hun ogen pakken ‘te lieve mannen’ het altijd veel slimmer aan.

Hufters zijn assertieve, eerder agressieve volgers die eerder lijken op geestelijk sterke persoonlijkheden dan op te lieve mannen. Geestelijk sterke mannen zijn assertief, hebben een sterke wil en een sterk verlangen om tot hun doel te komen. Hij kan gemakkelijk ‘nee’ zeggen zonder manipulatief te zijn.

Mijn vraag: als je de 3 types met elkaar vergelijkt, waar denk je dan dat vrouwen de voorkeur aan geven? Als je een man bent terwijl je dit leest, denk dan eens aan de vraag wat voor type vrouw je aantrekkelijk vindt. Je kunt de vraag ook omdraaien: hoe zou je het meest onaantrekkelijke type beschrijven. Bijvoorbeeld:

Type 1: de vrouw die je probeert te overtuigen hoe lief ze wel niet is

Type 2: de vrouw die misschien niet je ideale type is, misschien een beetje ‘right-to-the-point’, maar om een of andere reden voel je je eigenlijk als een magneet tot haar aangetrokken (oké misschien stel je haar net nog niet voor aan je ouders)

Type 3: de vrouw met duidelijke principes, die weet waar haar grenzen liggen. De vrouw met een hoog libido die er niet voor terugdeinst seks met je te hebben, maar die je gemakkelijk afwijst als ze er geen zin in heeft. De vrouw die je niet forceert dingen te doen waar jij je niet goed bij voelt.

Heb je geen seksuele problemen, ben je geen narcist, je hebt geen laag zelfbeeld, en er is geen chaos in je hoofd? dan zul je je ongetwijfeld aangetrokken voelen tot type 3, en daarna tot type 2 en dan komt er vast een hele tijd niets, en pas veel later type 1. Heb ik gelijk of niet?

En raad eens? Vrouwen zouden dezelfde voorkeur hebben!

Natuurlijk! Immers we zijn allemaal mensen en er is geen verschil in hoe we ons tot elkaar aangetrokken voelen.

Je voelt je of aangetrokken tot een vrouw, of niet. Als je nu last hebt van liefdesverdriet omdat je zegt ‘ik ben te lief voor mijn vriendin geweest en daarom heeft ze het uitgemaakt, dan is dit misschien de vraag die je jezelf zou moeten afvragen. Misschien is het een onbewust patroon dat in je relatie is ingeslopen, of ben je bang om je kwetsbaar op te stellen waardoor mensen voor je wegvluchten.

Of kamp je  misschien met issues die je nog niet hebt opgelost met jezelf. Er zijn veel dingen die je kunt aanpakken om aantrekkelijker te worden. Of dat nu is voor je huidige partner of voor je ex.

Laten we het daar nu eens over hebben

Als het kind in jou (de te lieve man zeg maar) de kop opsteekt, dan zijn er 5 dingen die je kunt doen om te voorkomen dat je gezien wordt als manipulatief in relaties.

Tip 1: Vermijd seksuele manipulatie

Over het algemeen wordt een vrouw in onze maatschappij bestempeld als ‘slet’ als ze aangeeft seks te willen hebben met een man. Als ze aangeeft geen seks te willen hebben, dan kan ze bestempeld worden als een ‘bitch’ of ‘koele kikker’ (vaak juist door “te lieve mannen” ).

Of een vrouw nu wel of geen seks wilt hebben met een man, cultuurinvloeden lijken de seksuele geaardheid van de vrouw te bepalen.

Je manipuleert haar als je haar de schuld geeft dat ze geen seks met je wilt hebben. Vind ze je niet aardig en vormen jullie nog geen koppel? Toon je zelfrespect en ga door met je leven.

Is de vrouw je ex en ging het omwille van deze issues uit? Schrijf haar dan op z’n allerminst een brief waarin je haar vertelt dat je je schaamt voor je gedrag. Je toont daarmee in elk geval dat je haar nog altijd respecteert.

Tip 2: Vertel haar wat je behoeften zijn

Als je te lief bent voor je vriendin door alleen maar lieve dingen te doen, en je raakt gefrustreerd omdat je niet krijgt wat je dacht (aandacht, seks etc) is dat het bewijs dat je berekenend bent en onbetrouwbaar. Stop dus daarmee.

Wil je iets van haar? Vraag het dan! Doe je dat niet dan zul je ongetwijfeld nog te onvolwassen zijn en verdien je het ook nog niet te krijgen waar je naar verlangt. Zo simpel is het nu eenmaal: draai er niet omheen!

Tip 3: Laat zien dat je het antwoord ‘nee’ verstaat

Een volwassen man die weet waar zijn grenzen liggen, kan zich gemakkelijk uiten en deinst er niet voor terug om een bepaalde mening over zaken te laten horen.

De aantrekkelijke en volwassen man verstaat ook het antwoord ‘nee’. Mijn vraag: kun je er niet tegen als je wordt afgewezen door je ex en laat je zien dat je wanhopig bent?

Of kun je er niet tegen als zij je afwijst als je aandacht nodig hebt of seks wilt? Wees dan niet verbaasd als ze vindt dat je je kinderlijk gedraagt.

Hoor je ‘nee’ van een vrouw die weet wat ze wil, dan is dat ook vaak ‘nee’. Wil je er niet naar luisteren, dan zul je hetzelfde effect krijgen als wanneer je jaloers gedrag vertoont.

Wanneer je haar probeert te overtuigen van jouw gelijk is dat hetzelfde als wanneer je spot met haar voorkeuren. Dat is bijzonder dodelijk voor je relatie.

Tip 4: Heb geen verwachtingen omdat jij te lief bent voor haar

Heb je ooit dingen gedaan voor haar, en je frustraties daarover op een later moment op haar losgelaten? Bijvoorbeeld, op een bepaalde avond wou je seks met haar hebben, en daarvoor trok je alles uit de kast om haar te pleasen om je doel te bereiken. Ok er is niets mis met romantische dingen doen voor je (ex)partner, maar ze hoeft geen speurhond te zijn om te ‘ruiken’ (in te zien) dat je intentie manipulatief is.

Hoe precies?

Door wat ze ziet in je ogen, de seksuele energie die je uitstraalt als je naast haar staat . Geloof me, je valt zo door de mand!

Tip 5: Ga geen confrontaties uit de weg

Manipulatieve mannen zullen nooit zeggen dat ze het oneens zijn met iemand, dit om de ‘lieve vrede’ te bewaren. Ze weten dat als ze hun mond maar houden dat ze nooit beschuldigd kunnen worden dat ze fout zijn geweest. Manipulatieve – of anders gezegd “te lieve mannen” willen altijd gezien worden als degenen die ‘onschuldig’ is.

Ben je het niet eens met je partner? Vertel het dan!

Vrouwen voelen zich geenszins aangetrokken tot een man die voor haar alleen maar ‘goed wil zorgen’  en bereid is om daarvoor de eigen persoonlijke behoeften op een lager pitje zetten. Hoe kan ze vertrouwen in je krijgen als je je eigen behoeften en verlangens niet respecteert? Ok, mannen mogen zeker een bepaalde mate van ‘zorg’ laten zien (vrouwen vinden dat af en toe best fijn), maar het probleem is dat te lieve mannen vaak niet het inzicht hebben waar de behoeften van hun ex of partner liggen. Bovendien zijn ze zo ongelooflijk saai!

Is je relatie uit? en wil je je ex terug? Schrijf je dan in voor de gratis videoserie en ontvang mijn beste tips in je inbox!

Klik hier om een reactie achter te laten 4 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG