Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Terug Bij Elkaar Na Een Scheiding – Hoe Nu Verder?

Terug bij elkaar na een scheiding. Hoe nu verder?

Het is je gelukt! Met behulp van de technieken die je geleerd hebt uit de boeken Omgaan met liefdesverdriet en Hoe win ik mijn ex terug, zijn jullie weer bij elkaar. Nu jullie weer terug bij elkaar zijn na de scheiding zie je dat je relatie niet meer hetzelfde is als voorheen. Dat kan je enigszins verontrusten want nu weet je niet goed meer wat je moet doen.

Wat stond er ook al weer in de boeken? Wees jezelf, bekritiseer je partner niet voortdurend, stel geen hoge eisen en vooral laat je partner in zijn waarde. Dat zijn de belangrijkste dingen waaraan jullie nu moeten werken. Niet te veel op elkaars huid zitten maar creëer ademhalingsruimte voor elkaar. Voorkom een tweede scheiding door de eerste als een les te zien.

Terug bij elkaar na scheiding. Nooit meer hetzelfde

Treur niet dat je relatie niet meer is als voorheen. Dat je relatie nu anders is, is alleen maar goed. Het betekent dat je op een andere, hopelijk betere en verstandigere, manier met elkaar omgaat.

Vergeet niet dat het de eerste keer spaak liep en jij, of je partner, niet gelukkig was met de situatie. Door de ervaring van de scheiding, wat het is om een poosje zonder elkaar te leven en de gesprekken daarna om weer tot elkaar te komen hebben jullie rijper gemaakt en gezorgd dat je een minder oppervlakkige relatie met elkaar kunt hebben.

Vooral in relaties komt het fenomeen naar voren, maar geldt eigenlijk voor een heleboel dingen in je leven, dat iets pas echt waarde heeft als je het niet meer hebt.

Een nieuw en beter begin

Nu je het klappen van de zweep kent en je samen met je geliefde aan het begin van een nieuwe periode staat komt het erop aan dat jullie het niet weer tot een scheiding laten komen.

Natuurlijk kan het voorkomen dat twee mensen echt niet bij elkaar passen en dat het alleen de passie was die de relatie in stand houdt. Meestal kom je dan ook niet terug bij elkaar na een scheiding en gaat, als de vlam gedoofd, is ieder zijn weegs.

Jij en je partner gaan echter nu iedereen laten zien dat jullie voor elkaar geboren zijn en dat jullie vrienden niet voor niets avond na avond jullie klaagzangen hebben aangehoord.

Hou de regie

Het zal niet meevallen om niet toch weer in oude gewoontes en omgangsvormen met elkaar te vallen. Wees kritisch op jezelf en ga toch door met wat je geleerd hebt uit de boeken. Wees alert op fouten uit het verleden, maak ze niet weer. Zie je dat je partner het wel doet, val er niet over, sommige dingen lossen zichzelf op. Zowel bij jou als bij je partner zit er onherroepelijk oud zeer en wrok. Alles op het gemak. Jij bent immers diegene die de touwtjes in handen heeft.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG