Terug Bij Elkaar Na Een Verbroken Relatie? Enkele Supertips!

Liefde is niet simpel en dat heb ook jij gemerkt. Jouw relatie was verbroken, en je bent op dit moment nog steeds niet weer samen met je ex. Toch is dit wat jij het liefste wilt en je wilt er dan ook alles aan doen om je ex weer terug te krijgen.

De grote vraag hierbij is natuurlijk hoe je dit precies moet aanpakken. Moet je afstand houden? Of moet je juist zorgen voor veel contact? En wat voor stappen moet je ondernemen om je ex weer bij jou te krijgen? Op deze vragen ga ik jou allemaal antwoord geven! Je ex terugwinnen doe je door middel van een aantal stappen.

Enkele tips

Het antwoord op de eerste vraag is dat het inderdaad beter is om eerst afstand te houden van je ex. Dit is voor jou en je ex nu even het beste. Op deze manier krijgen jullie beide de kans om het verdriet te kunnen verwerken zonder hierbij contact te hebben.

Contact zorgt er namelijk voor dat je steeds weer aan je ex moet denken, en dat is juist niet de bedoeling. Zorg voor een drukke planning zodat je niet eens meer de tijd hebt om te denken aan jouw ex!

Na een aantal weken kun jij ervoor kiezen om contact op te nemen als je ex dit niet al heeft gedaan. Je kunt vragen of je ex zin heeft om wat af te spreken. Maak hierbij duidelijk dat het gewoon als vrienden is, zodat je je ex niet zal afschrikken.

Neem voor de afspraak een douche, kleed je leuk aan en verzorg jezelf eens een beetje extra. Denk hierbij aan de kleine dingen. Kies voor de parfum die jouw ex zo lekker vindt. Dit kan al een heleboel losmaken bij je ex, op de goede manier.

Vermijd dat je op deze afspraak over jullie relatie praat, omdat de kans groot is dat je ex dit niet wil. Als je ex er zelf over begint mag je natuurlijk wel meepraten. Laat zien hoe gelukkig je op dit moment bent.

Het is namelijk niet aantrekkelijk als je er bij zit als iemand die totaal niet blij is en niet kan lachen. Wees charmant en maak af en toe een grapje. Het is de bedoeling dat jij je ex op een subtiele manier weer kunt verleiden.

Na de afspraak zul je zien hoe je ex reageert. Grote kans dat je ex hierna weer contact met jou zal zoeken of zelfs met jou mee naar huis gaat.

Een relatiecoach kan jou helpen om een goede relatie te krijgen. Michelle vd Berghe is een expert op het gebied van liefdesverdriet, relaties, het terugwinnen van je ex en ook kan ze jou leren hoe en wat je precies moet doen zodat je ex weer bij jou terug komt.

Haar coachingprogramma kun je bestellen in de liefdesverdrietacademie. Al honderden mensen gingen jou voor en zijn inmiddels weer samen met hun ex. Dus ons advies is: test het coachingprogramma risicoloos uit (er heerst een niet-goed-geld-terug-garantie op) en start vandaag nog met het terugwinnen van je ex.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG