JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Terug bij mijn ex komen, hoe moet ik dat doen?

Terug bij mijn ex komen, ja graag, maar hoe?

Veel mensen mailen ons deze hartewens. Helaas realiseren veel mensen zich pas na de relatiebreuk wat er allemaal fout is gelopen tijdens hun relatie.

Er wordt weleens gezegd dat een relatie een werkwoord is. Dat klopt ook. Je moet eraan werken om je relatie goed te houden. Sommige mensen zeggen “maar een relatie moet als vanzelf gaan anders zal het nooit werken”. Maar niets is minder waar. Mensen die dit zeggen geloven in sprookjes. In iedere relatie is er wel iets aan de hand waar je moeite voor zult moeten doen.

Vaak wordt dat harde werken beloond maar soms ook niet. Soms moet je gewoon accepteren dat de relatie op is en het geen zin heeft om ongelukkig verder te gaan. Maar in de meeste gevallen hoeft een verkeerde keuze niet tot een definitief einde te leiden van wat eens een mooie, gepassioneerde relatie was.

We zijn allemaal mensen en dat betekent ook dat we allemaal fouten maken. Soms is het beste wat ons kan overkomen het accepteren van die fouten en proberen die te herstellen. Terug bij je ex, is heel vaak het beste wat je kan overkomen.

Terug Bij Mijn Ex – Verschillende Redenen

  • De allerbelangrijkste reden is dat je nog steeds van je ex houdt, je hebt nog steeds diepe gevoelens voor hem of haar. Dat je relatie geëindigd is wil niet zeggen dat je je gevoelens ook meteen bij het grofvuil zet. Sterker nog, vaak weet je beter waar je van houdt als je datgene moet missen.
  • Er zijn anderen bij de relatie betrokken, denk aan kinderen. Ik wil hier niet beweren dat je in een foute, alles ongelukkig makende relatie moet blijven hangen voor de kinderen. Maar als er nog warme gevoelens over zijn, is het dan niet de moeite waard om te onderzoeken of er nog mogelijkheden zijn om samen gelukkig te worden?
  • Ga na wat de redenen zijn voor de beëindiging van de relatie. Als je besluit dat die redenen niet zo belangrijk zijn als het redden van jullie relatie, doe er dan wat aan.
  • Je weet wat je had. Zijn de voordelen van het single zijn groter dan de relatie die je had? Nee, dan is het de moeite waard om in je oude relatie te investeren, en wie weet is terug bij mijn ex helemaal niet onhaalbaar.

Terug Bij Mijn – Hoe Doe Ik Dat?

Het allereerste wat je moet doen is in actie komen. Kom dus van de bank af en blijf niet zitten treuren bij wat er mis is gegaan. Dat er iets mis is gegaan is wel duidelijk, je relatie is immers beëindigd. Je relatie herstellen, dat is je doel en hier moet je dan ook naar handelen. Spreek je gevoelens uit naar je ex. Ook als je dingen wil zeggen waarvan je vreest dat ze je ex zullen kwetsen is het toch belangrijk dat je eerlijk bent met wat je voelt.

>>> Vind je dat lastig? Lees dan ook nog dit artikel en bekijk de video over de gouden regel voor het geven van kritiek

Hoe zorg je ervoor dat jullie gemeenschappelijke vrienden een goed woordje voor je doen bij je ex?

Door eerst flink aan jezelf te werken en concrete veranderingen te laten zien. Wat er ook mis is gegaan, veelal laten anderen je ex ook de mooie en positieve kanten van jullie relatie zien.

Wees oprecht! Het heeft geen zin om via valse voorwendselen je ex terug te winnen als dit er alleen toe lijdt dat je relatie opnieuw gedoemd is te stranden. Alleen als je eerlijk bent naar jezelf en je ex maak je kans om een steviger fundament te leggen onder de nieuwe relatie.

Geef niet te snel op. Als het redden van je relatie zo belangrijk voor je is, schroom dan ook niet om hier moeite voor te doen. Ja, je gaat de eerste, tweede, derde en misschien wel vaker je neus stoten. Nou en? Het uiteindelijke doel is om uiteindelijk weer bij je ex terug te komen. Dat is al die moeite meer dan waard. Zo niet, begin er dan helemaal niet aan.

Zoek hulpmiddelen. Je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt natuurlijk ook mijn coachingprogramma volgen inclusief 1 uur gratis coaching per email. Zo krijg je altijd het beste advies en zul je je al snel veel beter voelen. In mijn programma zul je in ieder geval leren hoe je het beste je ex kunt benaderen, wat je wel en niet zegt en op welk moment.  Maak sowieso gebruik van alles wat kan helpen om je relatie weer op het goede pad te krijgen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl