TERUG BIJ MIJN EX – HOE MOET IK DAT DOEN?

Terug bij mijn ex maar hoe? Er wordt weleens gezegd dat een relatie een werkwoord is. Je moet eraan werken om je relatie goed te houden. Vaak wordt dat harde werken beloond maar soms ook niet. Soms moet je gewoon accepteren dat de relatie op is en het geen zin heeft om ongelukkig verder te gaan. Maar in de meeste gevallen hoeft een verkeerde keuze niet tot een definitief einde te leiden van wat eens een mooie, gepassioneerde relatie was.

We zijn allemaal mensen en dat betekent ook dat we allemaal fouten maken. Soms is het beste wat ons kan overkomen het accepteren van die fouten en proberen die te herstellen. Terug bij je ex, is heel vaak het beste wat je kan overkomen.

Terug Bij Mijn Ex – Verschillende Redenen

  • De allerbelangrijkste reden is dat je nog steeds van je ex houdt, je hebt nog steeds diepe gevoelens voor hem of haar. Dat je relatie geëindigd is wil niet zeggen dat je je gevoelens ook meteen bij het grofvuil zet. Sterker nog, vaak weet je beter waar je van houdt als je datgene moet missen.
  • Er zijn anderen bij de relatie betrokken, denk aan kinderen. Ik wil hier niet beweren dat je in een foute, alles ongelukkig makende relatie moet blijven hangen voor de kinderen. Maar als er nog warme gevoelens over zijn, is het dan niet de moeite waard om te onderzoeken of er nog mogelijkheden zijn om samen gelukkig te worden?
  • Ga na wat de redenen zijn voor de beëindiging van de relatie. Als je besluit dat die redenen niet zo belangrijk zijn als het redden van jullie relatie, doe er dan wat aan.
  • Je weet wat je had. Zijn de voordelen van het single zijn groter dan de relatie die je had? Nee, dan is het de moeite waard om in je oude relatie te investeren, en wie weet is terug bij mijn ex helemaal niet onhaalbaar.

Terug Bij Mijn – Hoe Doe Ik Dat?

Het allereerste wat je moet doen is in actie komen. Hup, kom van de bank af en blijf niet zitten treuren bij wat er mis is gegaan. Dat er iets mis is gegaan is wel duidelijk, je relatie is immers beëindigd. Je relatie herstellen, dat is je doel en hier moet je dan ook naar handelen. Spreek je gevoelens uit naar je ex. Wat heb je te verliezen, je relatie is toch immers al beëindigd.

Zorg ervoor dat je medestanders vindt die een goed woordje voor jou kunnen doen bij je ex. Wat er ook mis is gegaan, wellicht dat anderen je ex ook de mooie en positieve kanten van jullie relatie weer kunnen laten zien.

Wees oprecht! Het heeft geen zin om via valse voorwendselen je ex terug te winnen als dit er alleen toe lijdt dat je relatie opnieuw gedoemd is te stranden. Alleen als je eerlijk bent naar jezelf en je ex maak je kans om een steviger fundament te leggen onder de nieuwe relatie.

Geef niet te snel op. Als het redden van je relatie zo belangrijk voor je is, schroom dan ook niet om hier moeite voor te doen. Ja, je gaat de eerste, tweede, derde en misschien wel vaker je neus stoten. Nou en? Het uiteindelijke doel Terug bij je ex geraken, is al die moeite meer dan waard. Zo niet, begin er dan helemaal niet aan.

Zoek hulpmiddelen. Je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn goede boeken te vinden die je kunnen helpen bij je doel, namelijk het terugwinnen van je ex. Maak gebruik van alles wat kan helpen om je relatie weer op het goede pad te krijgen.

TERUG BIJ MIJN EX - HOE MOET IK DAT DOEN? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties