Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Terug Bij Mijn Ex? Ontdek Hier Hoe!

Wie weet is het jou ook wel een keer overkomen dat ineens je relatie is gestopt. Over en voorbij – tenminste voor je ex, maar niet voor jou. Jij wilt niet dat het over is en je wilt niets liever dan dat het weer was als voor de breuk. Bij mij was dat in elk geval wel zo. Ik wilde terug bij mijn ex, maar hoe pakte ik dat aan zonder het juist erger te maken?

Uithuilen en opnieuw beginnen?

Het liefst had ik hele dagen bij hem op de stoep gelegen en hem gebombardeerd met berichtjes maar ik was nog wel zo slim om te beseffen dat dit niet de goede manier was. Het had hem alleen verder weggedreven.

Ik weerstond de impuls om hem lastig te vallen en probeerde een plan de campagne te bedenken. Het bleek een verstandig besluit om te beginnen met afstand te nemen. Eerst eens flink uit te huilen en kwaad te worden.

Door die rust te nemen kon ik na een tijdje wat afstandelijker naar het hele gebeuren kijken. Ik nam mijn relatie onder de loep om te ontdekken waar het is mis ging. Ik wilde terug bij mijn ex, maar dat wilde ik dan wel op de goede manier.

Hoe kom ik terug bij mijn ex?

Goed, ik keek dus niet alleen naar mijn ex maar ook naar mezelf. Wat was mijn aandeel in de breuk? Was er iets zo onoverkomelijk in mij of mijn levensstijl dat ik niet wilde of kon veranderen?
Stel dat dit het geval was, was het dan niet beter om de tanden op elkaar te zetten en in te zien dat het misschien wel beter was dat we uit elkaar gingen.

De belangrijkste tip die ik kreeg was om door te gaan met leven. “Als jij stralend en vol zelfvertrouwen lijkt, gaat je ex vanzelf zien wat hij mist, laat hem zien dat je zonder hem het ook leuk kan hebben.”

Maar ik had het niet leuk; ik wilde terug bij mijn ex. Toch luisterde ik naar die vriend en probeerde de wereld in te gaan als een sprankelende persoonlijkheid. Het laatste wat ik wilde was dat mijn ex dacht dat ik mezelf als een slachtoffer zag, ook al voelde het wel zo in het begin. Vreemd genoeg was het zo dat ik me, door me niet als een zielige meid te gedragen, ook minder sneu begon te voelen. Het werkte blijkbaar

Terug bij mijn ex

Door mijzelf de ruimte te geven, deed ik dat automatisch ook bij mijn ex. Ik liet hem met rust, en gaf hem hiermee de kans om mij te missen. Ik kwam hem wel eens tegen in de stad en na een tijdje begonnen we weer te praten. Hij miste me, en bekende na een tijdje dat hij spijt had gekregen dat hij het uit had gemaakt en nu ben ik weer terug bij mijn ex.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties